Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.980
Paaa nee...opet zahebavas![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa nee...opet zahebavas![]()
Razvod jedne takve zajednice,bracne ili vanbracne,je ozbiljan pravni posao i ne moze se resiti na "foru".I ne treba.DakLem,advokat.I pazi bogati,pa advokat mora i da se plati,zanimljivo,advokati bi trebali da zive od vazduha i rade iz ljubavi prema radu i radnom narodu.Aferim.Ali nece biti.![]()
E pa ovako....verovala ili ne otkaz je dala svojevoljno, radila je u firmi svog brata, nesto se posvadjala sa njegovom zenom i dala je otkaz....novac je eto potrosila samo na sebe....cudno ali istinito...
Nista nisu stekli za 20 godina, nista nisu kupili za to vreme, sve potrebno za kucu kupovali su njegovi roditelji.... ona jenovac trosila na sebe...moglo joj se...
Ne kazem da je on nevin, jer da je nevin ne bi trebao ni da je ozeni, ostala je trudna i eto.... i nazalost nista joj nije uradio da bi se ona tako ponasala prema njemu, mislim na kuvanje, pranje, peglanje....valjda sto je tako "prost i glup" zato mu sve to i radi.....
Eto, verovali ili ne ima i takvih zena.... a da je on "takav" prema njoj odavno bi ona otisla, ali posto zivi kao u hotelu, zasto bi se zena mucila....
Drage i dragi moji, pisem u ime mog rodjaka koji ima problem i potreban nam je pravni savet, koji cemo nadam se dobiti na ovom forumu. Naime, on zivi 20 god. u vanbracnoj zajednici, imaju dvoje dece, od 20 i 11 god. Medjutim vec duze vreme taj "brak" ne funkcionise. On bi hteo "mirnim" putem da se to resi da bi se deca sacuvala od trauma ali ne ide.... Zive u kuci njegovih roditelja ali sami (roditelji nisu tu), on radi, ona ne radi, radila je ali je na svoj zahtev proglasena teh.viskom i primala neki novac sa zavoda posle toga. ali mislim da vise ne prima. Starije dete studira vanredno, on to finansira, nemaju nista zajednicko steceno u toj zajednici. Problem je u tome sto ona nece da podje iz te kuce, jer logicno ne moze on da podje iz kuce svojih roditelja. Svakodnevo se svadja sa njim, pred decom, ne sprema hranu za njega, ne pere njegov ves.... ponizava ga pred decom i prijateljima, niko im vise ne dolazi u kucu, ona ide gde hoce, radi sta hoce, nema je po par dana ali deci, pogotovo mladjemm detetu sve najgore prica o ocu.
Kako da je natera da se iseli iz kuce....![]()
Btw ....... ako je starija od 45 godina , moze da trazi i izdrzavanje za sebe .......... ma sve isto kao i u potpisanom braku![]()
Nije starija od 45, i nije nikakav problem za placanje obaveza, pa cak i za nju bi platio ako treba tj. ako zakon to nalaze..... jedini problem je sto ona nece da se iseli odatle... a kako su ziveli 20 god...? pa tako sto je on do prosle godine bio vezan za terenski posao i samo je vikendom dolazio kuci, a od prosle godine firma se "povukla" zbog ove situacije ekonomske, pa je sada lociran kuci, i od tada su nastali problemi....za sve to vreme ona je radila nekih 3-4 god., deca bila kod babe i dede... i sada kada su svi na okupu nastao je haos....bas pravi haos....
sad ce @anderavk da dodje i da sve lepo i strucno objasni.cudi me da vec nije.
A ti bas naletela na muskarca sa dva odrasla deteta,pa jos i zloca zena pride.Ebem ti zivot kad mi sve branu.![]()
razlaz kao i svaki drugi, uz advokataDrage i dragi moji, pisem u ime mog rodjaka koji ima problem i potreban nam je pravni savet, koji cemo nadam se dobiti na ovom forumu. Naime, on zivi 20 god. u vanbracnoj zajednici, imaju dvoje dece, od 20 i 11 god. Medjutim vec duze vreme taj "brak" ne funkcionise. On bi hteo "mirnim" putem da se to resi da bi se deca sacuvala od trauma ali ne ide.... Zive u kuci njegovih roditelja ali sami (roditelji nisu tu), on radi, ona ne radi, radila je ali je na svoj zahtev proglasena teh.viskom i primala neki novac sa zavoda posle toga. ali mislim da vise ne prima. Starije dete studira vanredno, on to finansira, nemaju nista zajednicko steceno u toj zajednici. Problem je u tome sto ona nece da podje iz te kuce, jer logicno ne moze on da podje iz kuce svojih roditelja. Svakodnevo se svadja sa njim, pred decom, ne sprema hranu za njega, ne pere njegov ves.... ponizava ga pred decom i prijateljima, niko im vise ne dolazi u kucu, ona ide gde hoce, radi sta hoce, nema je po par dana ali deci, pogotovo mladjemm detetu sve najgore prica o ocu.
Kako da je natera da se iseli iz kuce....![]()
u ovom slučaju nije počinjeno ubistvo pa da se traži krivac. kriv za šta? i kakva bi trebalo da bude presuda?a "ko je kriv" ce se odluciti na sudu, od strane neutralne osobe koja ce cuti izlaganja obje strane, za razliku od nas
u ovom slučaju nije počinjeno ubistvo pa da se traži krivac. kriv za šta? i kakva bi trebalo da bude presuda?
posao tih nadležnih je samo da podele stečenu imovinu.