Upoznali se u partizanima , zajedno ratovali protiv ustasa , cetnika , njemaca . Ozenili se dosli do praunuka i onda se razveli . Jesu li moderni ili dva zadrta penzica ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upoznali se u partizanima , zajedno ratovali protiv ustasa , cetnika , njemaca . Ozenili se dosli do praunuka i onda se razveli . Jesu li moderni ili dva zadrta penzica ?
Sta moze razdvojiti dvije komunjare koje su prezivjele sedam ofanziva ?
Sta moze razdvojiti dvije komunjare koje su prezivjele sedam ofanziva ?
Stimalo je dok je nije prevario . Kod partizanke nema trte~mrte .Nesto nije stimalo ceo zivot ... ocigledno ^^
Ne zele da provedu poslednje godine zivota zajedno![]()
![]()
Pink . Pa sestri od moje bake . Cuo sam se neki dan s njom i starica me se ne sjeca .
naso klinku srednjoskolku,modernoUpoznali se u partizanima , zajedno ratovali protiv ustasa , cetnika , njemaca . Ozenili se dosli do praunuka i onda se razveli . Jesu li moderni ili dva zadrta penzica ?
Ja ne mogu biti objektivan jer sam cuo samo njenu stranu ali on je bio partijski sekretar u ratu a nakon rata otisao u policiju i dobio ogroman stan koji nije otkupljen zbog te svade pa najebuckali unuci koji su sada podstanari a mogli imati 150 m2 da ovo dvoje nije oslo za bec .
da li su popu kupili rakiju?Svi se slikavaju pred crkvom kad se uzimaju i smaraju na facebook-u sa tim slikama
a kada se razvode ni fotku advokata da postave
Da li su svratili do crkve po savet?
Obično se iza svega krije da je neko samoljubivija strana