Razvod-pitanje dece

Znas za onu "Ljubav je slepa''.
Ja sam je toliko voleo svih ovih 17.god. da sam verovatno ustvari sigurno bio slep za neke stvari.Ja sam takav po prirodi da kad nekog volim,volim svim srcem.Verujem ljudima,sto mi se na kraju i razbilo o glavu.
Oprostititi bi sigurno mogao.Da li bi mogao zaboraviti,ne znam,tesko.
Verovatno bi pristao da pokusamo ponovo zajedno,mozda bi i uspelo.

Za neki ponovni pokusaj mora da postoji obostrana zelja i volja...i mnogo strpljenja...
Ukoliko ona to ne zeli,ne vredi ti da trpis. Mislim da se oboje nalazite u mucnoj situaciji. Ali sve je to manje bitno... Deca su najvaznija,a ona osecaju i te kako sve ono sto lebdi u vazduhu.

Vidi ovako.
Ako ostanu ovde sigurno ce vise vidjati majku nego mene da odu u inostranstvo.Jer po njenoj prici on je bogat,pa ce joj sa te strane biti lakse,predpostavljam.Ja supruzi ne zelim da odredjujem koliko ce cesto vidjati decu.Znaci koliko god ona zeli i koliko je to u njenoj mogucnosti.
Sto se tice tekucih stvari oko puberteta i sl. moracu i to nekako da preguram,mozda uz vasu malu pomoc.
To je nesto prirodno,i to ce proci.
Predlozio sam joj i to da ode i da zivi jedan period sa njenim novim izabranikom,da vidi ali realno da li tu ima mesta za nasu decu,pri tom mislim na to da ih preko letnjeg raspusta odvede kod sebe.Ona samo govori da ne zeli da se odrekne dece.Pa ko joj to uopste i trazi.
Ne mogu tek tako dozvoliti da odvede decu,ipak im je ovde dom.Deci nikad nisam rekao nista lose za njihovu majku,pa ni sada.Pokusavam da izgladim situaciju kod njenih roditelja da prihvate situaciju kakva jeste i da je ona ipak njihova cerka i da joj moraju koliko toliko dati neku podrsku.Trudim se da budem fer i korektan koliko mogu.
Jesam povredjen i ogorcen i samo mi je teze kad sam sa njom u kuci,lakse bi sve ovo podnosio da se iseli ali ona nece.Cak i spavamo u istom krevetu,svako na svojoj strani.
Pa nije ni cudo sto sam sav sludjen,i sto mi izleti po neka ruzna rec.
Sve ovo meni nije nista normalno.:dash:

SVI PRICATE KO JE KRIV, TI ILI ONA .... ZA SVE JE POTREBNO DVOJE.
DA LI TI JE PALO NA PAMET ZASTO JOS SPAVA U VASEM KREVETU, AKO VEC IMA NEGDE BOLJE..... DA LI SI SE BORIO ZA NJU ... ONA JE I ZENA LJUBAVNICA KAO I SVAKA ZENA, A NE SAMO MAJKA I SUPRUGA.....
OVO SU SAMO PITANJA, MOZDA SAM PROPUSTILA NEKI DEO PRICE NE BIH NIKOGA DA VREDJAM NI TEBE NI NJU ....SVAKI RAZLAZ JE RUZNO TESKA STVAR,......

DA LI TI JE PALO NA PAMET ZASTO JOS SPAVA U VASEM KREVETU, AKO VEC IMA NEGDE BOLJE..... DA LI SI SE BORIO ZA NJU ... ONA JE I ZENA LJUBAVNICA KAO I SVAKA ZENA, A NE SAMO MAJKA I SUPRUGA.....
OVO SU SAMO PITANJA, MOZDA SAM PROPUSTILA NEKI DEO PRICE NE BIH NIKOGA DA VREDJAM NI TEBE NI NJU ....SVAKI RAZLAZ JE RUZNO TESKA STVAR,......

PO KO ZNA KOJI PUT:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Nije bas sve toliko relativno :nono:

Narode!
Bio sam u CZSR.I moram vam reci da nisam nista cuo novo sto vec uglavnom nisam radio ili ne radim.
Pametnije savete sam procitao ovde na forumu neko sto sam cuo od njih.
Rekao sam danas supruzi da cu da odem do CZSR.A kada se budem vratio da cemo da sednemo i razgovaramo oko razvoda i dece.
Razgovarali smo o svemu sta kako i dogovorili smo se oko dece i njihovog vidjanja.cak je i pristala da to sto smo se dogovorili unesemo u zahtev za razvod braka.Deca ostaju kod mene.Moze da ih vidi kad god hoce i da idu kod nje dok je u BG-u.Za odlazak kod nje kad ode da zivi sa novim izabranikom,moci ce da odu deca kad ja budem resio da mogu da idu,zavisi od situacije.
Trenutno trazi stan na Zvezdari,Vracaru i eventualno Vozdovcu.Zbog blizine deci.
Kako ce biti dalje?Videcemo.

Зар је могуће да су ти у центру рекли да ће она моћи да виђа децу онда када ТИ процениш да могу да иду? :think:

Да ли ћете ићи ти у супруга зајендно у центар да све те договоре (до развода) ставите на папир?

Зар је могуће да су ти у центру рекли да ће она моћи да виђа децу онда када ТИ процениш да могу да иду? :think:

Да ли ћете ићи ти у супруга зајендно у центар да све те договоре (до развода) ставите на папир?
1. Ne nisi me razumela.Moci ce da vidja decu kad god to pozeli,ovde naravno.A sto se tice odlaska dece na letovanje isl. kod nje u inostranstvo,za sada ce to biti R.S.moci ce kad ja to budem odlucio i naravno uz moje dopustenje.

2.HOCEMO!:klap:

Poslednja izmena:
1. Ne nisi me razumela.Moci ce da vidja decu kad god to pozeli,ovde naravno.A sto se tice odlaska dece na letovanje isl. kod nje u inostranstvo,za sada ce to biti R.S.moci ce kad ja to budem odlucio i naravno uz moje dopustenje.

2.HOCEMO!:klap:

Ako deca budu tebi dodeljena,sasvim je normalno da bez tvog dopustenja ne mogu otici nigde,pa cak ni kod majke.
Dobro je sto ste uspeli da se dogovorite. Nakon toliko godina zajednickog zivota i nema smisla da sve to ne ide nekim normalnim,mirnim putem.
Samo postedite decu,koliko god je to moguce.

При разводу (па и пре њега, уколико родитељи у центру регулишу то) други родитељ (овде мајка) има одређено време када виђа децу и ако је суд тако одлучио - отац ту нема шта да се нећка или хоћка. Е, све ВАН одређеног времена - треба да иде уз одобрење родитеља код којег деца живе.

При разводу (па и пре њега, уколико родитељи у центру регулишу то) други родитељ (овде мајка) има одређено време када виђа децу и ако је суд тако одлучио - отац ту нема шта да се нећка или хоћка. Е, све ВАН одређеног времена - треба да иде уз одобрење родитеља код којег деца живе.

Da,tako je ukoliko su oba roditelja ovde,no ukoliko jedan roditelj zivi u drugoj drzavi,deca ne mogu otici bez saglasnosti roditelja,kojem su dodeljena (u ovom slucaju oca).
Znas,Hellen,u vecini slucajeva roditelji ne vidjaju decu ni toliko,koliko im sud odredi...na zalost.:confused:

Back