kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Uh,kako narkomani i alkosi pate kad im ukines to sto ne valja!]Pa sad, da je toliko bilo lose ne bi sada patila [/SIZE]ovoliko a sto se tice prelaznog resenja niti sam ga pomenula niti bih kome to predlozila, nisam ja ovde neko ko brak poredi sa komadom odece, ono u stilu, pocepalo se, baci, ni slucajno ne ulozi trud da stvari promenis, popravis cak ni onda kad si strasno nesrecan bez svog muza, kad ga volis, kad su vas razdvojile sitnice kao sto je malo teze privikavanje na zajednicki zivot.
Ne osudjujem zene koje bacaju pocepano po savu ali ne razumem zasto to isto ocekuju od drugih i smatraju jedinim resenjem kantu za smece. nervira me svekrva, mesa se u zivot, razvod, svadjamo se, nismo se jos dovoljno upoznali, razvod, nema strasti u desetoj godini braka kao u prvoj, razvod, izgubio je posao, razvod... Mislim ok, neka se razvodi ko god zeli ali zasto tvrditi da je to jedino ispravno resenje cak i kad je ocito da nije.
Metafore su metafore,i obicno su uproscene,da bi bile sto razumljivije.
I draga,tema nije O RAZVODU,to ti ponavljam treci put,vec o krizi nakon njega.A ti zapela o razvodu ili ja opet karikiram.Ocigledno te tema licno pogadja,pa bi zelela satisvakciju da si ispravno odradila.
Kad je nesto polomljeno,npr vaza,kako god da je pazljivo i sa trudom lepis ne znam kakvim super lepkom,pitanje je kada ce voda kroz tu pukotinu probiti,a i ruzna je sem ako je gazdarica dobro ne zakamuflira naprslinu.Ali,ONA zna da je krpila,pa dzaba kamuflaza.