ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Sta je toliki problem kod tebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je toliki problem kod tebe?
Problem je sto se ne interesuje za dete. Dosla smo kod mojih a on se nedelju dana ne javi da pita za nju.. Uvek je umoran,spava mu se,sve mu je mrsko... Svuda idemo same jer on ne moze,boli ga ovo-ono... Muka mi je od toga. Imam muza samo da se zove da ga imam.
naravno,bolje je razvesti se dok je dete manje.Hvala na savetima. Verovatno je bolje dok je beba mala i ne zna nista...mada i ono uvek oseti kada sam ja nervozna. Koliko sam zelela savrseno nesavrsen brak (jer savrsenstvo ne postoji) toliko ga nemam... Ali mlada sam,ima nade...mozda ce je vise voleti novi tata od bioloskog...
Ja sam od malena zelela da imam muza kao sto je moj otac.. Pazljiv, vredan, da me voli, postuje i stiti. Ali to nisam dobila...mozda vremenom dodje kada se ja i suprug malo bolje upoznamo,ko zna..![]()
Probali smo i da glumimo pred drugima da smo savrseni...ali ne ide to tako i ne moze dugo da se izdrzi,koliko god ja zelela zavsen brak i koliko se god trudim ne vredi..ljubav se gaji svakog dana ali za to je potrebno dvoje..
Problem je sto se ne interesuje za dete. Dosla smo kod mojih a on se nedelju dana ne javi da pita za nju.. Uvek je umoran,spava mu se,sve mu je mrsko... Svuda idemo same jer on ne moze,boli ga ovo-ono... Muka mi je od toga. Imam muza samo da se zove da ga imam.
Period kad se dete rodi je veoma stresan. Koliko god ljudi zeleli decu i mislili da znaju sta njihovo odgajanje znaci, ipak se svi nekako sokiraju kad to vide u praksi. Tesko je majci koja je preopterecena i koja vise nema vremena i energije da bude posvecena sebi i partneru. Tesko je ocu koje se cesto oseca zapostavljenim. Cesto se i jedno i drugo osecaju kao da su nekakvom nepravdom izgubili slobodu i pravo na opustenost, zezanje i svoje vreme.Pozdrav,
Na ovom forumu sam dosta dugo vremena medjutim nisam nikad pravio diskusije o ozbiljnijim temama. Iako imam svoj stav o tome i podrsku zanima me misljenje i drugih ljudi.
Ukoliko osecanja/ljubavi sta god vise nema, da li je uopste pametno glumarati neku zajednicu i razdvajati se po sobama sa cestim svadjama da bi dete od 8 meseci imalo oba roditelja ili je po nekom vasem misljenju pametnije sve to na vreme prekinuti sporazumnim razvodom i naravno pomaganjem sa muske strane u najmanju ruku finansijski/materijalno u odrastanju deteta ?
Da, izmedju crnog i belog imajos mnogo opcija.ma daj bre, sta solis pamet zeni????,,,,u situacijama kad je taj isti covek los otac lakse je odraditi razvod ali ako je kao otac na mestu tesko da bi se zena odlucila da se razvede pa i po cenu da ostane bez ljubavi...deca osete nesklad u porodici kad su zapostavljena ali ako se oba roditelja potrude oko dece ne bih rekla da ih mnogo dotice da li mama i tata umoru od ljubavi jedno za drugim...![]()
Temu je postavio otac.A ti bi se malo svađala ?
Da je otac "na mestu", da ne misli da deca osečaju posledice, koleginica ne bi ni otvorila temu ...
Iznesi svoje mišljenje i toliko ...
Ako imaš "pametan" savet napiši ga i ne pokušavaj da se svađaš sa nama dobronamernima.
![]()