Razvod i deca bez ocheva

Ima i za manje da se nadje zena da spremi kucu jos pogotovo sad kad je ova kriza.Meni kompletan stan sredjuje jedna totica za 100 evra mesecno.Dakle svaki dan po dva sata odradi kod mene i stan se blista.U nasoj zgradi ona odrzava jos pet stanova stim da u jednom i kuva tako da smo zaista prezadovoljni sa njom.Zena je prava domacica i zna bukvalno gde mi sve stoji i kako zelim da bude.

Jel valja cemu da je zenim odmah :D

Kojih gluposti sam se ovde načitala.
Sve sami cinici i šovinisti i sa jedne i sa druge strane.
Dok ljubav cveta i brak je u redu bračnog druga dižete u nebesa a kad dodje do raspada onda gledate ko će biti gori.
Iz svih vaših komentara vidim samo sebičnost i ništa više. Gleda se dobrobit deteta a ne želje roditelja. Vrlo često su želje u skladu sa time da suprotnoj strani se nanese bol, a ne zato što stvarno želimo da bude baš tako.
Ako ste muškarci možda ćete imati ćerke i ne verujem da bi vam bilo lako da gledate njihovu bol zbog bivšeg supruga.
Na ovoj temi najmanje sam se načitala kako je deci bez očeva a najviše zašto treba mrzeti žene.

Kojih gluposti sam se ovde načitala.
Sve sami cinici i šovinisti i sa jedne i sa druge strane.
Dok ljubav cveta i brak je u redu bračnog druga dižete u nebesa a kad dodje do raspada onda gledate ko će biti gori.
Iz svih vaših komentara vidim samo sebičnost i ništa više. Gleda se dobrobit deteta a ne želje roditelja. Vrlo često su želje u skladu sa time da suprotnoj strani se nanese bol, a ne zato što stvarno želimo da bude baš tako.
Ako ste muškarci možda ćete imati ćerke i ne verujem da bi vam bilo lako da gledate njihovu bol zbog bivšeg supruga.
Na ovoj temi najmanje sam se načitala kako je deci bez očeva a najviše zašto treba mrzeti žene.

Jesam li ja napisao da sam morao sklopiti pakt sa djavolom (zenom) zarad dobrobit i iz ljubavi prema deci??? dakle gleda se dobrobit deteta... Na srecu imam dva sina ;)

Jesam li ja napisao da sam morao sklopiti pakt sa djavolom (zenom) zarad dobrobit i iz ljubavi prema deci??? dakle gleda se dobrobit deteta... Na srecu imam dva sina ;)

Zašto na sreću?
Ja imam dve ćerke zar je to nesreća?
Sreća je imati dete bez obzira kog je pola :)

- - - - - - - - - -

Nema pakta sa djavolom.Jedino potpuna pobeda i poraz neprijatelja donosi onu pravu satisfakciju.

Odlično, nemoj nikada sklapati pakt tj. brak sa djavolom tj. ženom.
Da nećeš da sklapaš pakt tj. brak sa muškarcem :think:

Polovnjace nisu nikad bile niti ce biti u modi i sav trud koji se ulaze u tom pravcu je zaludan.Raspustenica nikad nece moci pravilno da vaspita dete i to je svima potpuno jasno.Ceo sadasnji sistem i zakon koji se bave ovom tematikom su naopaki i samim tim neodrzivi tako da ce vreme trajanja ove gluposti biti vrlo kratko zato sto nece moci da se sprovedu u delo i da zazivi nikada .Sve ovo sto se sad desava je na vestackom disanju i cim se isto prekine smrt je neminovna.Dakle ono sto nije sposobno samo da se izbori za zivot to istog nije ni vredno.Zivot je uvek bio jaci od svih nakarada a priroda je uvek pobedila ono vestacko.U svetu je opsti trend povratka prirodi i prirodnim zakonima tako da ce se i ova nakaza od zakona ubrzo raskrinkati i propasti.Zene su stvorene da budu majke i to im se ne osporava ali domen vaspitanja bez oca je nemoguc.

slažem se. zato ga ni u kom slučaju ne treba izgurati iz života deteta. čak ni posle razvoda.
može sve to vrlo lepo da se uredi, ako su ljudi normalni i ako su i posle ostali u korektnoim odnosu. na žalost su takvi primeri možda sve ređi ali ima ih.
što reče neko, bitna je samo dobrobit dece, mada ne mora to da bude uvek ni neki opterećujući "pakt sa đavolom".to što dvoje nisu uspeli zajedno, ne mora da bude rezultat neke međusobne drame.
..kažem, tamo gde su ljudi normalni, dobri...ni jedna strana neće biti žrtva a naročito ne deca.

Nisam bio u prilici da iskusim te bracne gadosti ali cu zato sve preduzeti da ukoliko udjem u te mutne vode budem potpuno spreman i tri koraka ispred zene u svemu.Prvo i osnovno pravilo je da cu joj uzeti sve finansije i imovinu koju ce morati meni da poveri ukoliko misli da me ima u bracnoj zajednici.Po pitanju dece cu biti iskljuciv ja cu za sve da se pitam i bice samo kako ja kazem.

Nisam bio u prilici da iskusim te bracne gadosti ali cu zato sve preduzeti da ukoliko udjem u te mutne vode budem potpuno spreman i tri koraka ispred zene u svemu.Prvo i osnovno pravilo je da cu joj uzeti sve finansije i imovinu koju ce morati meni da poveri ukoliko misli da me ima u bracnoj zajednici.Po pitanju dece cu biti iskljuciv ja cu za sve da se pitam i bice samo kako ja kazem.

vidim da si mlad, naivan i neiskusan, a žao mi je da kao takav postradaš...vid vako,
kako stoje stvari u savremenom svetu, feministkinje sa svojim pravima, homići sa svojim, porodični zakoni i odnosi koji odlaze toliko daleko da već zadiru i u pitanje ljudske slobode, zatiranje tradicionalnih vrednosti i shvatanja i bla bla..brak će se ispostaviti kao najgore tj. neodrživo rešenje u kojem će uvek neko ispušiti. danas to tvrde muškarci za sebe, nekad su se u braku potlačeno osećale žene, elem, nikom ništa ta institucija nije naročito dobro donela osim onima koji su iz nje uspevali da izvuku maksimalnu materijalnu korist. brak je od kamenog doba toliko evoulirao, a naročito se drastično izmenio u poslednjih stotinu godina da nije neobično kako već mnogi smatraju da je danas potpuno prevaziđen i nepotreban.
i ako ti imaš bilo kakve sumnje, strahove, predubeđenja zbog ličnog ili tuđih loših iskustava, brak kao ugovorna zajednica dvoje ljudi koji se vole, nije za tebe.
prepusti zato tu tradicionalnu formu kohabitacije onima koji još uvek veruju da će taj potpis pred matičarem ili bogom predstavljati krunu njihove ljubavi, a ti stupi u neku vrstu slobodne veze u kojoj će neke međusobne imovinsko pravne stvari biti rešene pomoću drugih zakonskih mehanizama, a ne brakom.
i onda ćemo valjda, i kao društvo i kao forum, napokon moći da odahnemo od cele te tragične i dramatične situacije, priče i kuknjave vezane za razvedene i zayebane stranke u predmetu: brak.

Back