gost 361364
Aktivan član
- Poruka
- 1.151
I tebe tju da prijavim
Tebi se lutko nijesam ni obratjo, otkako san vido da nema smisla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tebe tju da prijavim
Tebi se lutko nijesam ni obratjo, otkako san vido da nema smisla![]()
To "lutko" ostavi za domatje zemske. Meni se obratjaj sa Paranormalna .
Ispade da su dede i Bake najvetji neprijatelji svojih unuchadi pa ih trebamo chuvati ......katastrofa
i jesu!nabiju im u glavu razne demone.
Cesto upravo babe i dede manipulisu unucima i huskaju dete protiv bivse snaje ili zeta.Za To djeca nisu kriva . ja sam ubedjena da su mnogi jednostavno glupi djeca su dar bozhiji i slobodna su bitja Niko nema pravo da od te djece stvori oruzhje i da ih do te mjere iznanipulishu da ono zamrzi familiju cije prezime nosi
Nekad i jesu neprijatelji iako ne verujem da bi to bili svesno.Ispade da su dede i Bake najvetji neprijatelji svojih unuchadi pa ih trebamo chuvati ......katastrofa
kakvo prostacko degradiranje muskaraca!!!Shta ti svirash ? Nema svekrva pravo al ima snajkina majka?
Sad mi se navlachi pitanje zashto pre pravljenja djece niste snimili situaciju ? U vas sve Bake ljudozhderke .....mislim da sami sebe ruzhite zbog losheg odabira penisa
Cesto upravo babe i dede manipulisu unucima i huskaju dete protiv bivse snaje ili zeta.
Ovo o prezimenu mi je potpuno besmisleno.
Mislis da ima razlike u vaznosti babe i dede sa oceve i sa majcine strane?
Nekad i jesu neprijatelji iako ne verujem da bi to bili svesno.
Kada babe i dede ogovaraju bivseg zeta ili snaju, tj majku ili oca unuceta i te kako cine zlo i detetu, a ne samo onima koje ogovaraju.
Kod mnogih je ta mrznja jaca, nego svest o posledicama za dete.
- - - - - - - - - -
kakvo prostacko degradiranje muskaraca!!!
kakvo prostacko degradiranje muskaraca!!!
Sta je TU prostachko ? .
U vas sve Bake ljudozhderke .....mislim da sami sebe ruzhite zbog losheg odabira penisa
U mom slucaju jeste stvar ljubavi, a ti ako ne znas za bolje, glupo je da generalizujes.Biraju ih po znanju , imanju i urednoj genetici tebi ako je lakshe umisli slobodno da je odabir partnera stvar ljubavi .
U mom slucaju jeste stvar ljubavi, a ti ako ne znas za bolje, glupo je da generalizujes.
Na temi o prepustanju nasledstva braci si nam objasnila da muza treba birati sto bogatijeg, a sad vidim da su tu bili i drugi prakticni kriterijumiDobro je ...sluchaj .....
Sta je TU prostachko ? Biraju ih po znanju , imanju i urednoj genetici tebi ako je lakshe umisli slobodno da je odabir partnera stvar ljubavi .
Na temi o prepustanju nasledstva braci si nam objasnila da muza treba birati sto bogatijeg, a sad vidim da su tu bili i drugi prakticni kriterijumi
Muskarce potcenjujes svodeci ih na imanje, genetiku i polni organ...do te mere da cak i ne verujes da nije kod svih zena tako.
Muskarci mogu da budu mnogo vise od toga da ih koristis, da ih se plasis ili da ih prezires.
Steta... nemas pojma sta si propustila...
Hvala, upravo smo juce proslavili 21 godinu ljubavi!Koleginice, malo je dati reputaciju sa lepom porukom u njoj, koliko samo citiranje pozitivnog stava o muško-ženskom odnosu u braku može doprineti.
Žene, koje umeju da prepoznaju potencijal muškarca su retkost. Ta retkost je jednaka retkosti muškarca koji ume da prepozna potencijal jedne žene.
Svaka čast! Sve lepe želje za uspehom u braku Vam iskreno upućujem!![]()
Hvala, upravo smo juce proslavili 21 godinu ljubavi!![]()