Djevojko,zeno ili sta ste vec,persiracu vas,jer sam mnogo pristojnija od vas i vaseg poganog jezika,koji,ako ce me kritikovati u mom stanju,moze to da uradi,ali u svojoj kuci.Ako ste vi isfrustrirani,ili losa osoba,to je vasa stvar.Da mi je samo znati kako se usudjujete komentarisati mene,i nagadjati kakav sam ja to čovjek i kakav sam zivot vodila sa svojim muzem i njegovom majkom,kao da ste mi virili ispod suknje??!!!Uz sve to,vrhunac vase nepristojnosti je taj,da vi sudite kakav cu ja to biti roditelj.VJERUJEM,I SIGURNA SAM MNOGO BOLJI OD ONOG KOJI MOZE SVOJU ZENU OSTAVITI U 8 MJESECU TRUDNOCE,I NE JAVITI SE NI DA PITA KAKO NAPREDUJE TRUDNOCA,I TREBA LI MI ISTA,i vi se onda nalazite kao kompetentna osoba da nekome solite pamet,a sam Bog zna kakve grijehe nosite na sebi,pa sada izigravate dobrog samaricanina,koji em sto ne postuje trudnu zenu,a to je vec stvar vaspitanja od malih nogu,koje je vas zaobislo.Posto smatram da je svaka moja rijec previse za osobu poput vas,ostavljam vas u vasem ludilu,da nekog drugog savjetujete,ne i mene.VI STE JEDNA LOSA OSOBA,a sa mnom ce se sloziti i oni koji su procitali ovu vasu grozotu!