Hellena333
Obećava
- Poruka
- 51
Drage moje, unapred da napišem da ne želim biti osuđivana. Sama sam, tuzna, treba mi koja lepa rec a ne osude i kritike. Zivela sam 2 godine sa razvedeni muškarcem. Nisam planirala vezu s njim upravo zato sto ima decu iz prvog braka, ne zato sto ne volim decu neg jednostavno zelim voljenom muskarcu biti na prvom mestu a to nije bas moguce u životu muskarca koji ima decu. Al eto desilo se. Nije me nikad ispred dece uhvatio za ruku niti pokazao nekakvu neznost i to mi je puno smetalo. Deca su nedelju dana kod njega nedelju kod mame, tako da sam ja bila njegova devojka svake druge nedelje kad deca nisu bila kod nas. Pomagala sam mu oko dece, sklanjala za njima, cistila, uvek bila tu sa njim, nisam izlazila sem sto imam posao i samo se poslom bavila 8 sati dnevno. Pricao mi je da zeli jos jedno dete ali nikad ozbiljno nismo razgovarali na tu temu. On je 2 godine mladji od mene, ima 35 godina. S decom sam imala super odnos sa tim sto je devojčica bila ljubomorna i htela uvek da bude izmedju nas a tata joj nikad nije objasnio da ga ja neću ukrasti od njega i da ne bude ljubomorna. Ima tu jos detalja o kojima bih pisala kroz caskanje s vama. Mi smo sada raskinuli i ja sam se iselila. Zanimaju me vasa misljenja, da li bi vi pristali na takvu vezu i da li treba da se mirim s njim?