Razveden sa dvoje dece

Hellena333

Obećava
Poruka
51
Drage moje, unapred da napišem da ne želim biti osuđivana. Sama sam, tuzna, treba mi koja lepa rec a ne osude i kritike. Zivela sam 2 godine sa razvedeni muškarcem. Nisam planirala vezu s njim upravo zato sto ima decu iz prvog braka, ne zato sto ne volim decu neg jednostavno zelim voljenom muskarcu biti na prvom mestu a to nije bas moguce u životu muskarca koji ima decu. Al eto desilo se. Nije me nikad ispred dece uhvatio za ruku niti pokazao nekakvu neznost i to mi je puno smetalo. Deca su nedelju dana kod njega nedelju kod mame, tako da sam ja bila njegova devojka svake druge nedelje kad deca nisu bila kod nas. Pomagala sam mu oko dece, sklanjala za njima, cistila, uvek bila tu sa njim, nisam izlazila sem sto imam posao i samo se poslom bavila 8 sati dnevno. Pricao mi je da zeli jos jedno dete ali nikad ozbiljno nismo razgovarali na tu temu. On je 2 godine mladji od mene, ima 35 godina. S decom sam imala super odnos sa tim sto je devojčica bila ljubomorna i htela uvek da bude izmedju nas a tata joj nikad nije objasnio da ga ja neću ukrasti od njega i da ne bude ljubomorna. Ima tu jos detalja o kojima bih pisala kroz caskanje s vama. Mi smo sada raskinuli i ja sam se iselila. Zanimaju me vasa misljenja, da li bi vi pristali na takvu vezu i da li treba da se mirim s njim?

Evo ja ću da ti kažem. Lepa, životna tema. Muškarac nije tvoja teritorija, niti ti njegova. Tako da to što je posvećen deci kada su deca tu je lepo s njegove strane. Deca su dovoljno istraumirana što su se roditelji razdvojili da još jedna osoba koja je njemu bitnija od njegove dece bi tu decu bolelo. Nezrelo ti je to. Ti nisi dete, ne treba ti valjda da te neko drži za ruku non stop. Naučite da volite muškarce koji vole i svoje majke i svoju decu i druge ljude.

Ja mislim na osnovu rečenog da treba da se pomiriš ako možeš to psihološki da izneseš.

Opet dodatno pojasnjenje? :)
Znaci niko ne bi pustio neku osobu tek tako blizu dece.
U redu je da se sa nekim vidjas,pa i duzi period i da ga ne upoznas sa decom
Ova prica ziveli smo,mi malo suplja,gde bude svake druge nedelje?
Ako si sa nekim za ozbiljno,to podrazumeva da ces ga u jednom trenutku ukljuciti ful u zivot.Sto opet podrazumeva da i druga strana bude ukljucena,a ne da se pravi da deca ne postoje.
Ne mozete odvojiti te dve uloge

Drage moje, unapred da napišem da ne želim biti osuđivana. Sama sam, tuzna, treba mi koja lepa rec a ne osude i kritike. Zivela sam 2 godine sa razvedeni muškarcem. Nisam planirala vezu s njim upravo zato sto ima decu iz prvog braka, ne zato sto ne volim decu neg jednostavno zelim voljenom muskarcu biti na prvom mestu a to nije bas moguce u životu muskarca koji ima decu. Al eto desilo se. Nije me nikad ispred dece uhvatio za ruku niti pokazao nekakvu neznost i to mi je puno smetalo. Deca su nedelju dana kod njega nedelju kod mame, tako da sam ja bila njegova devojka svake druge nedelje kad deca nisu bila kod nas. Pomagala sam mu oko dece, sklanjala za njima, cistila, uvek bila tu sa njim, nisam izlazila sem sto imam posao i samo se poslom bavila 8 sati dnevno. Pricao mi je da zeli jos jedno dete ali nikad ozbiljno nismo razgovarali na tu temu. On je 2 godine mladji od mene, ima 35 godina. S decom sam imala super odnos sa tim sto je devojčica bila ljubomorna i htela uvek da bude izmedju nas a tata joj nikad nije objasnio da ga ja neću ukrasti od njega i da ne bude ljubomorna. Ima tu jos detalja o kojima bih pisala kroz caskanje s vama. Mi smo sada raskinuli i ja sam se iselila. Zanimaju me vasa misljenja, da li bi vi pristali na takvu vezu i da li treba da se mirim s njim?

Наравно да деца морају да му буду на првом месту, а девојка после деце. И да је са њиховом мајком, деца би морала да буду на првом месту, а жена после деце.

Ако хоћеш да будеш некоме важнија од његове деце, нађи неког ненормалног.

Не брини ти за њега. Наћи ће он другу, квалитетну жену. Пренеси му мој савет, да нађе неку која је бар 5-6 година млаађа од њега, и у пуном фертилном периоду.

А ти, следећи пут, памет у главу.

Време ти је на иизмаку. Ти, за разлику од њега, ниси у позицији да много бираш. Мушкарци су на свом врхунцу на тржишту између своје 35 и 45, а теби сат откуцава. Тик, так, тик, так...

Toliko slobodnih muskaraca, neozenjenih koji nisu osetili sta znaci brak, bela kuga vlada, a ti se hvatas za rasustence, sa decom, dobro da nije bio jos ozenjen...

Наравно да деца морају да му буду на првом месту, а девојка после деце. И да је са њиховом мајком, деца би морала да буду на првом месту, а жена после деце.

Ако хоћеш да будеш некоме важнија од његове деце, нађи неког ненормалног.

Не брини ти за њега. Наћи ће он другу, квалитетну жену. Пренеси му мој савет, да нађе неку која је бар 5-6 година млаађа од њега, и у пуном фертилном периоду.

А ти, следећи пут, памет у главу.

Време ти је на иизмаку. Ти, за разлику од њега, ниси у позицији да много бираш. Мушкарци су на свом врхунцу на тржишту између своје 35 и 45, а теби сат откуцава. Тик, так, тик, так...
Aj ne serry leba ti

Čovek prirodno voli svoju decu i gledaće da ih zaštiti u početku i da naglo ne ubacuje svoju novu vezu u njihov život već dovoljno na neki način izbačen iz ravnoteže razvodom roditelja. Ali postepeno da. I za dve godine je trebalo da u neku normalu uđe veza i usklade se životi i kod dece i kod vas. Ne ulazim jer ne znam u to ko se nije uspeo prilagoditi ali očigledno niste uspeli što ne znači da treba otpisivati unapred takve veze.
Jer mnogi jesu i funkcionišu super decenijama kasnije.

Meni je zanimljivo da imaju takav arnžman nedelju za nedelju...malo neuobičajeno. Obično otac dobije svaki drugi-treći vikend i raspust. Ne znam iskreno ni koliko je pametno zbog dece non-stop cimanje i selidba od jednog do drugog.

Takve veze su komplikovane i ako i opstanu to je zato sto zena u takvoj vezi pravi kompromise..u odnosu na decu i bivsu zenu muskarca
Zivot donosi iznenadjenja ali sebe ne vidim niti bih sebe pronasla u jednoj takvoj vezi..

Pomagala sam mu oko dece, sklanjala za njima, cistila, uvek bila tu sa njim, nisam izlazila sem sto imam posao i samo se poslom bavila 8 sati dnevno
Ja ne razumem zašto nisi izlazila? Zašto moraš uvek da budeš sa njim kad su deca kod vas? Da li je to neko tražio od tebe, ili si dobrovoljno postala služavka? To što im nisi majka ima i svoje prednosti :)

Ja bih se pomirila sa čovekom ako ga volim, deca mi ne bi smetala, ali svakako bih napravila ravnotežu u životu.

Ja ne razumem zašto nisi izlazila? Zašto moraš uvek da budeš sa njim kad su deca kod vas? Da li je to neko tražio od tebe, ili si dobrovoljno postala služavka? To što im nisi majka ima i svoje prednosti :)

Ja bih se pomirila sa čovekom ako ga volim, deca mi ne bi smetala, ali svakako bih napravila ravnotežu u životu.

Она каже да су раскинули. Не каже да га је она оставила. Или само отишла. Дакле, за раскид је потребно двоје.
Да ли би се он помирио, питање је. И он се пита, а не само она.

Pa Altere niko te nije pitao za biološki sat. I riba svakako može da bira. Može da živi punim plućima sama i može da nađe drugog muškarca i može da ostane kraj ovog i bude potpuno zadovoljna. Ti si otišo predaleko ... u prošlost. :p

Биолошки сат је нешто што свакој жени мора да буде на памети 24 сата дневно, док не створи свеукупну породицу. После може мало и да се мане размишљања о биолошком сату.

Време брзо пролази. Она има 37. Док се окрене, у потрази за "Господином правим" доћи ће у године када јој ни медицина неће моћи много да помогне док слуша како сат куца, тика, така, тика, така.

Она каже да су раскинули. Не каже да га је она оставила. Или само отишла. Дакле, за раскид је потребно двоје.
Да ли би се он помирио, питање је. И он се пита, а не само она.
Mi smo sada raskinuli i ja sam se iselila. Zanimaju me vasa misljenja, da li bi vi pristali na takvu vezu i da li treba da se mirim s njim?

Биолошки сат је нешто што свакој жени мора да буде на памети 24 сата дневно, док не створи свеукупну породицу. После може мало и да се мане размишљања о биолошком сату.

Време брзо пролази. Она има 37. Док се окрене, у потрази за "Господином правим" доћи ће у године када јој ни медицина неће моћи много да помогне док слуша како сат куца, тика, така, тика, така.
Pa nije svakoj na pameti. Deca se mogu roditi i kasnije, a mogu se i ne roditi. Ima puno gladne i po ulici razbacane dece, tako da bi jedno od etičkih pitanja bilo "zašto se koj kurraccc razmnožavati kad su mnoga deca nezbrinuta", ali naravno da se alter o tom ne brine.

Opet dodatno pojasnjenje? :)
Znaci niko ne bi pustio neku osobu tek tako blizu dece.
U redu je da se sa nekim vidjas,pa i duzi period i da ga ne upoznas sa decom
Ova prica ziveli smo,mi malo suplja,gde bude svake druge nedelje?
Ako si sa nekim za ozbiljno,to podrazumeva da ces ga u jednom trenutku ukljuciti ful u zivot.Sto opet podrazumeva da i druga strana bude ukljucena,a ne da se pravi da deca ne postoje.
Ne mozete odvojiti te dve uloge
Tu sam ja stalno bila prisutna. Ali on se valjda plasio dece pa nije smeo cak ni da sedne pored mene kad gledamo film na krevetu. Devojcica njegova kad joj dune gura se u kolima da sedne napred a ja sa nogama od dva metra moram da se stiskam pozadi. Misliš da joj je nekad rekao da joj nije mesto napred? Nikad. Takve stvari vredjaju.

Back