gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Ovo što pričam nema veze sa mojim glasom nego učešćem u biračkom odboru.Znači,u gradskim opštinama ne može tako lako da se mulja.Baš se pitam što je tvoj glas kvalitetniji od onog iz Pinosave ili Ripnja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo što pričam nema veze sa mojim glasom nego učešćem u biračkom odboru.Znači,u gradskim opštinama ne može tako lako da se mulja.Baš se pitam što je tvoj glas kvalitetniji od onog iz Pinosave ili Ripnja
Ovo što pričam nema veze sa mojim glasom nego učešćem u biračkom odboru.Znači,u gradskim opštinama ne može tako lako da se mulja.
Ostaje da ti nemaš pojma nego samo jezik koji melje sam za sebe.Pričaj ti to nekome drugome, da nekome nije stalo do muljanja već bi odavno bio sačinjen jedinstveni birački spisak, a ovako je to tabu tema.
Sve si rekao u onoj rečenici što sam je zamrčila.
Ribica nece, ali dobar rostilj i 'ladno pivo hoce.Aha, zlatna ribica će da te uteši![]()
Samo se vi otimajte za glasove, moj nećete dobiti pa taman da sveci sede na glasačkim mestima,ne verujem lopovu ni kada se krsti.