razočarani fizičkim izgledom sexualnog partnera

Original postavio snoshaj efendija
Ma bilo je... ali nije bilo prijatno. A trudio sam se da ne pokazem da me to odbija. Cak sam se kasnije opustio pa je bilo sasvim ok...

I umesto da uživaš, ti si se osećao kao kad ti u busu pored tebe stane neko ko smrdi, a ti ćutiš i trpiš jer, bože moj, još samo dve stanice pa silaziš ?

Ovo bi se uklopilo u onu moju temu - probirach nashao otirach :) Ma u redu je da se bira, ali ako se radi samo o sexu ne treba toliko da se cepidlachi kad udari ne`ebica.

More_bre:
odgovor za devojcurak: ništa od navedenog, jer sam nedostatke, čak i najskrivenije imao sreću da na vreme primetim, konkretno jedna jaaako lepa devojka super građena,
ugrabio sam priliku da joj virnem kroz rukav od majice kad je podigla ruku i pošto nije nosila grudnjak video sam one ozloglašene dlake oko bradavica.

Nisam gadljiv, ali jesam nepopustljiv kad je lepota u pitanju (i drugi kvaliteti u životu, ali ovde pričamo o fizičkim nedostacima).

Odličan odgovor!!! to je ono o čemu ja stalno pričam ali me uvek proglase za bezosećajnog. U tome jeste ona skrivena cena popuštanja (bilo koje vrste) što dug ne plaćaš samo ti.

E znaci dlake su bile u pitanju. Znaci brines zbog genetskog materijala. A reci mi da je ona kojim slucajem izdepilirala te dlake ili ih elimisala laserom, dali bi trazio kakvu potvrdu/ dokaz da tamo gde nema dlake nisu ni bile dlake?

Ili upoznas devojku, savrseno telo, super ti sve odgovara, unajmis li privatnog detektiva da proveri je'l bilo tu kavih kozmetickih zahvata, plasticnih operacija, kidanja dlaka po vratu, celu, ledjima ... i sl? Jer nikad ne znas da nije imala 6 prstiju, rep, kakve izrasline a danas medicina napredovala pa se sve ukloni da ne prepoznas ...

Jer nikad ne znas da nije imala 6 prstiju,

Eto sad me ovo podsetilo .. od nekih poznanika devojchica je rodjena sa spojenim prstima i na rukama i na nogama, i josh pre prvog rodjendana su joj razdvojili sve te prste operacijom. Kako je odrastala sve se manje primecivalo da su joj ikada bili sastavljeni.

Inache bih se slozila sa ovim shto pishe gost2004 ...

More_bre:
a da li osećaš da ti tako proteklo vreme bez sexa
i partnera odlazi u bespovrat ?
ahahahaha, ma jok.

nisu zivot samo partneri i veze (bar moj zivot ne cini samo to). a u onoj meri u kojoj jesu moj zivot zelim nekoga kome ja bas bas bas odgovaram i ko meni bas bas bas odgovara (i u seksu i inace)... ostalo mi je neuporedivo bezveznije od samoce.

nisam pasivna, aktivno izbegavam one koji mi se ne dopadaju :) :) :)

More_bre:
nije sex tamo neki jevtin deterdžent za sudove, pa da kažeš "ako nema onaj kvalitetan, može i taj jevtiniji, moraću malo više da trljam dok ne nađem bolje" a bolji deterdžent je odma tu u sledećoj prodavnici. Nego odsečno podvikneš prodavcu "marš bedniče, ti ćeš meni da poturaš to sranje od deterdženta !?! odo ja u sledeću radnju tamo će da mi daju
ono što odgovara mojem standardu koji NIZAŠTA ne spuštam!!!" i zalupiš vrata.

Slucajno poznajem jednog odlicnog psihijatra, radi i online pa ne moras da napustis gajbu ako ti je frka....

More_bre:
odgovor za devojcurak: ništa od navedenog, jer sam nedostatke, čak i najskrivenije imao sreću da na vreme primetim, konkretno jedna jaaako lepa devojka super građena,
ugrabio sam priliku da joj virnem kroz rukav od majice kad je podigla ruku i pošto nije nosila grudnjak video sam one ozloglašene dlake oko bradavica.

Koji si ti pervy, blejis ribama pob majcu, mora da si stvarno ocajan....

Nisam gadljiv, ali jesam nepopustljiv kad je lepota u pitanju (i drugi kvaliteti u životu, ali ovde pričamo o fizičkim nedostacima).
Odličan odgovor!!! to je ono o čemu ja stalno pričam ali me uvek proglase za bezosećajnog. U tome jeste ona skrivena cena popuštanja (bilo koje vrste) što dug ne plaćaš samo ti.
I umesto da uživaš, ti si se osećao kao kad ti u busu pored tebe stane neko ko smrdi, a ti ćutiš i trpiš jer, bože moj, još samo dve stanice pa silazis

Ala smo preterali, ih kako smo osetljivi!!! Ma daj!!! Ali daaaaaajjj!!!
****** davno se nisam vako smejala!
Sigurno te je poslala u PM pa sad sebe ubedjujes da bi ti se smucila u krevetu da ti je uspelo da pricas sa njom duze od 2 sekunde pre nego sto se okrenula i prsnula u smeh kada te je videla....

Ali zanimljivo je da mi sve ovo dolazi od nekoga ko u profilu i avataru ima onakvu "ikonu"
to potvrđuje moju tvrdnju da sam ja samo iskren, a kritike mi dolaze od onih koji nisu.

Vid, budale!
Citam ne verujem!!!!!!

:-D :grin: :-D :grin: :-D :grin:

More_bre:
ovaj prvi deo apsolutno podržavam! treba biti apsolutno
nepopustljiv kad su osnovne stvari u životu u pitanju. nisu ljudi mladi i (neki) lepi doveka
i zato to treba ozbiljno vrednovati i svoje kvalitete drugima davati samo ako imaju
da ponude isto za uzvrat.
nije sex tamo neki jevtin deterdžent za sudove, pa da kažeš "ako nema onaj kvalitetan, može i taj jevtiniji, moraću malo više da trljam dok ne nađem bolje" a bolji deterdžent je odma tu u sledećoj prodavnici. Nego odsečno podvikneš prodavcu "marš bedniče, ti ćeš meni da poturaš to sranje od deterdženta !?! odo ja u sledeću radnju tamo će da mi daju
ono što odgovara mojem standardu koji NIZAŠTA ne spuštam!!!" i zalupiš vrata.

Koji si ti kreten, u pozitivnom smislu. Ne mogu da prestanem da se smejem vec sat vremena!

Back