Razočaran :(

ma ja mislim da sam pogrešio što nisam odmah prekinuo partiju wormsa i uključio novu čim je krenula s provokacijama suigračica,
tako erwinki ne bih napisao skip go, pa me ona ne bi razočarala te ja ne bih greškom poslao taj nesrećni sms :(((
al' nema veze pozvaću se na onomad kad' mi je greškom poslala sms: kako da skinem modrice s kolena i da vratim odrpanu kožu
da mi dečko ne provali da sam se s nekim tutzala
valjda smo sad kvit , m?

Dopisujem se sms-om danas s jednom malom, mada je velika zapravo, ogromna je,
negde hibrid bokija13 i ervina katone, može se reći boki katona, i ona mi u sms-u pošalje
ako voliš ljubi, ako ljubiš voli, ako ne voliš ne ljubi, ako ne ljubiš voli.
i ja odmah brzopotezno da mi ne istekne vreme za potez napišem Skip go.
ona onda oplete po meni i mojima :( i strašno me razočara poganim jezikom :(
MIslim ko će to da razume, još.. Malo sam razmišlj'o, šta to znači...
ekskluzivno i? ili? kakva relacija je tu uvršćena, al ebga nisam stig'o pre njenog sledećeg
sms-a da skapiram, baš mi je težak bio zadatak :(
I ja ti tako pošaljem njoj na kraju MMS sa uvredljivim GIFom, i audio voice overom koji sam
lično snimio, i priladnim tekstom :rumenko:
Ali pogrešim broj i pošaljem sadašnjoj devojci, i šta ja sad' da radim ? :((((((((
Šta vi radite kad' se tako nešto desi? :(

micko, opet se dwogiwas :(

Dopisujem se sms-om danas s jednom malom, mada je velika zapravo, ogromna je,
negde hibrid bokija13 i ervina katone, može se reći boki katona, i ona mi u sms-u pošalje
ako voliš ljubi, ako ljubiš voli, ako ne voliš ne ljubi, ako ne ljubiš voli.
i ja odmah brzopotezno da mi ne istekne vreme za potez napišem Skip go.
ona onda oplete po meni i mojima :( i strašno me razočara poganim jezikom :(
MIslim ko će to da razume, još.. Malo sam razmišlj'o, šta to znači...
ekskluzivno i? ili? kakva relacija je tu uvršćena, al ebga nisam stig'o pre njenog sledećeg
sms-a da skapiram, baš mi je težak bio zadatak :(
I ja ti tako pošaljem njoj na kraju MMS sa uvredljivim GIFom, i audio voice overom koji sam
lično snimio, i priladnim tekstom :rumenko:
Ali pogrešim broj i pošaljem sadašnjoj devojci, i šta ja sad' da radim ? :((((((((
Šta vi radite kad' se tako nešto desi? :(

Posto nesh dobit' ribe od obe, to prenesi na generalnu z. populaciju - da se ne razmnozis... :mrgreen:

-----
@tema - ako stvarno mislis da oko svega ovoga sto si napisao treba da se stresiras... :dash:

Back