Pozdrav svim forumašima i forumašicama Otvaram ovu temu da bi malo prodiskutovali o DRVLJENJU, a akcenat ćemo staviti na ZIMSKO DRVLJENJE, jer sada je zahladnilo i naravno kobaja se teže diže Dok je bilo leto moglo se bukvalno bilo gde NADRVITI ali sada je zahladnilo pa to ide malo teže. PRVA TEHNIKA ,,JADRANSKA KOBAJA,, iliti drvljenje kobaje u kadi sa vrućom vodom, tokom kupanja..... Znači legnesu na leđa u kadu punu vruće vode hehe, nemora biti baš vruča voda da se ošuriš, nego onako malo toplija kako ti odgovara, znači uradiš to , ona legneš na leđa, i splakneš vodom po bobanu da spere SMEGMU I OSTAKE JARČEVINE. zatim ga polako nadrvljuješ dok nesvršiš......ALI NAJVAŽNIJE JE: DA JEDNOM RUKOM ŠILJIŠ A DRUGOM RUKOM, ČEŠKAŠ ODNOSNO DRAŠKAJ JAJA OBA, ovo je JAKO BITNO! Inače ova je metoda dobila ime po turistaima koji na jadranu drve u vodi i smisio ju je MOJ POZNANIK VINKO koji je gledao turiste iz bugarske koji SU OVAKO DRVILI NA JADRANSKOM MORU....... Ovu metoda sam ja inače praktikovao celu prošlu zimi i srećom nije došlo do neželjenog začeča.DRUGA METODA SE NAZIVA TOPLA BRUKA i ona je u principu ista kao i obično drvljenje s tim što se šaka prethodno zagreva,,,,,,,,,dal duvanjem usta il iznad peći je stvar sopstvene želje i naravno mogućstva uslovljenom PRILIKOM... Izakraj malo pojašnjenja terminologije: drviti-drkati bez svršavanja; nadrviti-postići erekciju;izdrviti-drviti +svršiti POZDRV