Razmrdajte vijuge

PLESsitnihDEMONA:
Soulraver:
P.S. ima li neko na kompu one testove inteligencije ja imam nekoliko rezultat mi varira od 97 do 150 ne cine mi se tacnim
Imam ja,ali je na engleskom.Prvi put kad sam ga radio mrzelo me da prevodim pa sam ga radio onako levom nogom.Mislim citao sam pitanja,ali nisam nesto obracao paznju.Taj prvi put sam imao negde cini mi se 97 ili 99,secam se da je bio nepara broj.Posle kad sam sve lepo pogledao jos jednom,video sam da 2-3 pitanja nisam lepo shavtio,nisam ih procitao kako treba,nisam posle toga radio nekoliko meseci.Pa sam uraio jednom preko sto sam presao,ali se ne secam koliko.Videcu sad neki dan da uradim opet,da se zezam malo.
Ma kazem ja...taj test je stvar raspolozenja i trenutne koncentracije i smirenosti,nista drugo.ZAto rezultati i variraju.

Mozes da mi ih bacis na mail??? Plz.... djole86@gmail.com

Peruzzi:
*Fast Man*:
.....
AL na 3 sam pomislio na DIGITRON i to crn!!
Mozda bi trebalo da provodim vise vremena po buvljacima i kineskim radnjama, ali ja nikada nisam video digitron koji nije crn ili siv....u cemu je fora???
NIKAD NISI VIDEO... Sad su u modi sve zive boje sem crne i sive, sa svetlecim dugmicima, koji piste kad se stisnu, ekranima u boji... Pa bas takve i imas na buvljaku i kod kineza al retko obican, prost, crn! :wink: A i pomislio sam crn pa sam tako napisao PEACE! 8)

I- test - 5000
II - test - 5-F
III -test - Bušilica žuta

Zanimljivi su testovi.

A što se tiče ovih testova inteligencije koji se mogu naći na net-u, to nisu testovi kakvi se daju na testiranju koje sprovodi MENSA, barem ja nisam našao ni slične tim.

Prvo open your eyes open your mind , znaci logicno je da ce svi napisati da su sve kako si ti rekao niko nece reci da je gloop znaci evo ti za mene pod 1. izracunao sam 4050 2. 4 f 3. nisam na nista pomislio znaci kakav cekic bre mislio sam na brojeve koje sam sabrao da li je tacno . PS: znaci sada da za svaki zadatak odvojim po puno vremena naravno da bih sve uradio tacno, ali ja sam svaki zadatak sto brze da uradim znaci da vidim da li sam sebe lazem ilimogu ja to i znaci svaki zadatak sam uradio za par secc znaci ja sam iskren , a ne kao ja sam imao u prvo 4100 i tako dalje i jos je neko napisao nisam siguran ko kao zar nisam genije cisto proseravanje da izvinete , znaci moze neko da samo prepise tvoje odgovore i da kaze da je master ali nije znaci samo kada vidim svojim ocima poverovacu :)

Back