Razmišlja o tituli zbog Jaše Tomića

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka mu cast za ovu knjigu:klap::klap::klap:........a onaj deo o finansijskoj krizi ko da je pre mesec dana pisao:eek:..........cak je manje vise predvideo,da ce im se jednom desiti Hitler,toliko su otisli daleko u svojim poganstvima,i vekovima izazivali gnev obicnog prevarenog coveka.I na kraju poenta-nigde ne poziva na ubistvo,mrznju i proterivanje Jevreja,nego kao meru borbe protiv njihovog nemorala i prevara predlaze uvodjenje adekvatnih zakona,koji bi im stali na put ,kao jedini moguci vid borbe protiv njihovih smisljenih lopovluka:ok:

Дакле резима:

Дошап Зуроф, добио награду, неко му свашта напричао а он рекао "Размислићу јер не знам о чему се ради",
Затим Јевреји Новог Сада рекли "Ми не тражимо уклањање споменика",
а онда Срби уклоне споменик!
:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:
Ееее.....
Нема већих Чивута од Срба.....:thumbdown:

Дакле резима:

Дошап Зуроф, добио награду, неко му свашта напричао а он рекао "Размислићу јер не знам о чему се ради",
Затим Јевреји Новог Сада рекли "Ми не тражимо уклањање споменика",
а онда Срби уклоне споменик!
:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:
Ееее.....
Нема већих Чивута од Срба.....:thumbdown:
U ovom postu nisam nista osporavala od navedenog,samo sam komentarisala knjigu:rtfm:

ОК...
Прекјуче сам послао мејл г. Зурофу.
у њему сам објаснио да је Јаша Томић херој уједињења Српског народа и као такав био признат под свим властима и режимима, да једно цело село носи његово име , да сам рођен у граду у ком и он и да одвајкада улица носи његово име, да је споменик у НС постављен као симбол уједињења Српског народа и да то нема везе да његовим текстовима који се сматрају антисемитским, а ми се сваког евентуалног ентисемитизма одричемо, јер је јаша био политичар у Аустроугарској која је цела била антисемитска... и да се бојим да можда ниеј изманипуулисан од стране Чанкових сепаратиста,

Данас сам добио одговор:

Драги гпосодине Александар,
Пуно хвала за Ваш имејл и детаљан опис питања и личности Јаше Томића. Ја још увек нисам званично обавештен о части да будем именован за почасног грађанина Новог Сада, али се надам да ће цело питање бити расчишћено тако да прихватим ту част. Узгред, већ сам пре годину дана информисан о антисемитском писању Јаше Томића од стране пред. Јеврејске заједнице НС која је била узнемирена око постављена споменика, па тако нисам био манипулисан од стране Војвођанских сепаратиста .
Поново Вам пуно захваљујем на напору који сте уложили

Dr. Efraim Zuroff
www.operationlastchance.org

Dear Aleksandar ,
Many thanks for your email message and detailed explanation of the issue and person of Jasa Tomic.
I still have not been officially informed of the honor of being named an honorary citizen of Novi Sad, but I am hopeful that the whole issue can be worked out so that I can accept the honor.By the way, I was already informed more than a year ago about the statue and about the anti-Semitic writings of Jasa Tomic by the president of the Jewish community who was upset about the statue, so I was not "manipulated" in this regard by Voivodina separatists.
Again many thanks for taking the effort to write to me.
With best wishes,
Dr. Efraim Zuroff
www.operationlastchance.org

Back