razmislite

• Začetnik teme Začetnik teme tuzan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sex je bitan u istoj meri koliko i ljubav,postovanje,interesovanja...Ja sam bila u vezi gde je sve funkcionisalo extra,ljubavi na sve strane ali sex katastrofa..I izdrzala sam 2 god..i ostavila ga zbog sexa...Sledeca veza susta suprotnost.sex FENOMENALAN ali sve ostalo bljak,veoma smo bili razliciti,stalno me je nervirao...I izdrzala sam manje od 1 god...bez obzira na extra sex!

Ili seks ili čokolada! Od čokolade izlaze bubuljice i ispadaju zubi. A od seksa? Od seksa ne izlaze bubuljice ali, bato, zubi mogu lako da stradaju. Pa sve one side i hepatiti.

Jel ima nešto treće?

...zzivotni paradox...
...kad je sex dobar u vezi, onda su ti druge stvari u vezi bitnije - razumevanje, iskrenost, zezanje....itd.
...kad je sex u vezi losh, onda je sex, odjednom, najbitnija stvar u vezi.

poljubac dvoje, moze biti, i jeste intimnija stvar od sexualnog china..

erotski mi je kad cica nameshta haltere ili kad se oblizuje, gricka usne, kad joj padne bratela sa ramena i kad je suptilno nameshta..kad ima pogled deteta, nevin i gladan u isto vreme..gladan njega..

Rudjer:
Nije naajbitniji,ali je mnogo bitan.prava ljubav je kad se rasplamsaju strasti,kad se tela spoje.
strast je neshto shto nosish u sebi..zato postoje i mrtve kobile..
strast postoji nezavisno od ljubavi, ali je super kad je u celini sve skockano..
prava je ljubav kad istripujesh da si u pravoj ljubavi, kada je volish najvishe na svetu dok si u njoj..ohh kako je to yebeno dobro..

Back