Razmena serija i titlova

ispunjen zivotni san,nabavljena serija koju cezar i armeda nemaju kompletnu,juuupiiiii.bitange i princeze(komplet 4 sezone na 8 dvd-a).moja misija na zemlji je zavrsena jedna od zivotnih zelja je ispunjena ali svejedno pozdrav za oba maga

Ti li mislis na Bitange i Princeze? Ne verujem to da nemaju, posto je ja imam vec duze vreme. A uzgred san ti les, da imas nesto samo sto drugi nemaju.

Nije poenta da li drugi nemaju vec da li cezar i armeda nemaju...a ako si iole upucen u njihove kataloge trebalo bi da razumes zasto to kaze...
nema jacih od njih dvojice medju aktivnim korisnicima u razmenama (to sam pomenuo jer ne racunam nas "penzionere", Veku i moju malenkost koji bi eventualno mogli doci u obzir za poredjenje, bar kad su serije u pitanju...slazes se cezare? ;) ) :bye:

P.S. Ima istina mozda jos jedan lik, ali je zaista suvise veliki indijanac da bih ga ozbiljno uzeo u obzir :banovati: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Nije poenta da li drugi nemaju vec da li cezar i armeda nemaju...a ako si iole upucen u njihove kataloge trebalo bi da razumes zasto to kaze...

Evo gledam stari armedin katalog i on ima bitange i princeze, doduse tv-rip ali kao da je dvd-rip. Cezarov katalog nisam video, mada ne smunjam u da i on ima. Ne razumem takve ljude kojima je bitno da drugi nemaju. Ja trazim ono sta me zanima i sta cu da gledam i briga me ko to ima a ko ne.
E planiras li da se vratis iz penzije :mrgreen:

gde li oni cuvaju tolike serije? verovatno imaju posebne odaje samo za to :D

Joj cuti,ja sam prodao godisnji odmor(platili mi da ne idem)samo da bi napravio plakar za diskove(filmove,igrice..) da oslobodim regal za odecu!:D A kad sam iz regala premestio to skoro ceo sam plakar popunio,sad opet moram da slazem u regal!:hahaha::dash:

Poslednja izmena:
mala sala ali pomenuta dvojca su moje drage kolege i ja tezim da ih dostignem-eto kad porastem bicu cezar,ha-ha.cezare nabavio sam ove domace serije:
price iz fabrike
sam covjek
trazim srodnu dusu
kontesa dora
price iz nepricave
djavolove merdevine
pozz od cvarka

>> forgotten_chick
Odgovorio je vec Armeda - parola snadji se...mene samo sto nisu zatrpali duskovi ovde, moram pod hitno da radim fioke...zasad mi stoje na stapovima, naredjani sve jedan na drugi

>>Kal-el
Kao sto rece cezar - nema povratka iz penzije, jedino sa njim sad radim razmene, ne racunajuci Veku...sve sto me zanima da nabavim kroz razmene nabavlja (Veliki) Cezar...ja uglavnom downloadujem non-stop :whistling: :bye:

P.S.
To je jedna zaraza koja izgleda nikad ne prestaje

Treba mi serija Baywatch

kirk84@eunet.yu
saljem katalog mailom.

neke od serija..
Jackass 2
Treasure Seekers
Amazing Race
Aladin
Allo Allo
Beni Hill