cau-cau
Zainteresovan član
- Poruka
- 221
Treba mi Boston Legal sezona 3 ( cela ), CSI Las Vegas sezona 7 ( 13-24 ) , Criminal Minds sezona 3 ( 14-20 ), imam dosta serija za razmenu . Kontakt na vaske971@yahoo.com , saljem svoj katalog .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da pohvalim anticv od koga sam dobio celu trecu sezonu CARI na nagradnoj igri ANTIC KO PRE NJEMU DVE........xexexe
On mi je umesto pola trece sezone, poklonio celu trecu sezonu.
Sve cestitke za njega. Pozdrav za Antica.....!!!!
ROFLEvo i ja pokrecem akciju.. posto sam jaca i odgovornija firma od te Anticeve
KO PRE NJEMU SVE !!!
Dakle prvih 10 koji se jave na pp ce uz narudzbu rezanja od najmanje 40 komada DVD dobiti JEDAN DVD BESPLATNO!! Da da dobro ste culi !!!
Aaaaaaa mislili ste da je to dobra ponuda?? A ne ne ne ... Sacekajte samo malo.. To je u stvari bila ponuda koju je nasa kompanija imala za novogodisnje praznike !!! A sada SADA PRVIH 10 KOJI NARUCE NAJMANJE 40 DVD REZANJA DOBIJAJU 2 !! DA DA DA 2 !! DVD BESPLATNO.
Kod nas ste uvek u dobitku..
www.dvdserije.blogspot.com
Evo i ja pokrecem akciju.. posto sam jaca i odgovornija firma od te Anticeve
KO PRE NJEMU SVE !!!
Dakle prvih 10 koji se jave na pp ce uz narudzbu rezanja od najmanje 40 komada DVD dobiti JEDAN DVD BESPLATNO!! Da da dobro ste culi !!!
Aaaaaaa mislili ste da je to dobra ponuda?? A ne ne ne ... Sacekajte samo malo.. To je u stvari bila ponuda koju je nasa kompanija imala za novogodisnje praznike !!! A sada SADA PRVIH 10 KOJI NARUCE NAJMANJE 40 DVD REZANJA DOBIJAJU 2 !! DA DA DA 2 !! DVD BESPLATNO.
Kod nas ste uvek u dobitku..
www.dvdserije.blogspot.com
treba mi the shield 5.serijal?
Ajde manite se sarkazma
Meni hitno treba skins
pa ako neko ima, neka se javi