Razmena serija i titlova

>>Mijat
Pozdrav prijatelju! :)

Kako napreduje sredjivanje prevoda, cini mi se da ti je ostalo par naslova od ranije?

Tanko nešto, treba za to dosta vremena, živaca i neretko motivacije u konvertibilnoj valuti. A da sređujem sebi koji sve razumem, baš treba da mi bude dosadno z:)

Šta se dešava sa tvojom kolekcijom, dopunjuješ li šta? Hajd čućemo se ovih dana da vidimo ima li čega novog pa da se malo družimo :zimag: :sanke: :snesko5:

Može li neko da mi pošalje prevode za 2 i 3 sezonu CSI Miami(pošto ne mogu da nađem prave prevode,čisto da vidim da li se slažu sa ovim serijama što ja imam),sezonu 1 sam uradio komplet,trenutno završavam sa skidanjem teće sezone,tako da ne znam da li ću uspeti i ostale sezone da spojim sa prevodima koje nađem…unapred hvala….
Trenutno što mogu da ponudim su komplet prevodi za Alo,Alo,Mućke,Nikitu,Star Trek TNG,X files……Preson Break…..
A da,treba mi i prevod za BBC Wild China.mkv….pozz…?

bojan031@nadlanu.com

>>razmena.serijaa
Jesam clan, vec 2 godine min. Isto kao i ostalih sajtova koje sam nabrojao, (bitme nisam vise nazalost, jesam bio) a i jos 10-tak drugih, pa zato smatram da mogu da ocenim razliku u kvalitetu.

Sama cinjenica da i ne moras da se potrudis oko uploada i ratia ti najcesce vec dovoljno govori. Svi ozbiljniji privatni trackeri su rigorozni po tom pitanju.
Nije toliko tesko odrzavati ratio, ali moras da varas, t.j. da brises trackere kad skidas.
Zato su me i banovali sa bitme nazalost. On je ipak najbolji, za nijansu je jaci od tvtorrents...ali vrlo malo (JAKO mocnih) seedera ima, pa te zacas uhvate kad brises trackere

Sta npr. uzimam za parametre kad odredjujem ko je bolji? Izbor serija (ko je ikad bio na ovim sajtovima koje sam nabrojao, primetice odmah o cemu govorim, ne kazem da je .ro MNOGO slabiji, ali jeste slabiji sto se najbolje vidi po retkim serijama, ne mogu sad da se setim konkretnijeg primera, davno sam poskidao), dostupnost i brzina DL (na tvtorrents i bitme npr. tebi cesto jedan jedini seeder daje brzinu po 50-100 kb, cim ih ima vise od 4-5 skidas maximalno, a ja imam 4mb konekciju npr.), reakcija na trazenje dodatnih seedera. (min. 75% ljudi ti odmah daje seeding bas zato sto im treba kredita jer je obavezan ratio preko 1:1)

Veliki izbor serija...Sve serije su kompletne (do poslednje emitovane epizode)...Mnostvo novih serija koje nisu uvrstene u katalog...

Ukoliko ne nadjete seriju koja Vas interesuje samo posaljite mail,velika je verovatnoca da je imamo....

Velika Novogodisnja akcija,specijalna ponuda....sve serije ukljucene u akciju,bez ogranicenja...

Katalog mozete skinuti sa http://www.speedyshare.com/files/19719005/Serije_Dambo1.xls

Sve dodatne informacije,kao i katalog,mozete potraziti na dambo5882@yahoo.com

Back