Slavo
Primećen član
- Poruka
- 571
Pa dobro to...al za sta ce oni das e menjaju ako imaju te starije serije, imaju onda sve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema vise toliko zainteresovanih za serije...ili sta se desava? tema postaje mrtva...
Neki likovi poput TEBE ne šalju serije koje su DUŽNI!!!
Nudim sledeće serije:
Hustle
Jericho
La Femme Nikita
Life On Mars (US)
LOST
Mr. Bean
My Name Is Earl
One Tree Hill
Prison Break
Ren & Stimpy
Sleeper Cell
Smallville
South Park
Spin City
The 4400
The Simpsons
The Shield
Tražim serije "That 70's Show" i "Otvorena Vrata" i prevod za seriju "Spin City".
Imas objasnjeno na forumu milijardu puta... koristi pretragu nemoj da si lenja !! I jos se unapred zahvaljujes !! A sto? Verovatno da ne bi morala naknadno da kucas post zahvaljivanja od lenjosti jel? Ajoj kako si lenja !! Kako mislis da te neko ozeni ako si toliko lenja !!
![]()
![]()
![]()
ja ne znam sta je sa ovim devojkama danas... pa to je strasno.... hmhmmm... cekaj malo. ja nisam lenja pa o5 niko nece da me zeni![]()
Imam ja That 70s Show...Nudim sledeće serije:
Hustle
Jericho
La Femme Nikita
Life On Mars (US)
LOST
Mr. Bean
My Name Is Earl
One Tree Hill
Prison Break
Ren & Stimpy
Sleeper Cell
Smallville
South Park
Spin City
The 4400
The Simpsons
The Shield
Tražim serije "That 70's Show" i "Otvorena Vrata" i prevod za seriju "Spin City".
ja ne znam sta je sa ovim devojkama danas... pa to je strasno.... hmhmmm... cekaj malo. ja nisam lenja pa o5 niko nece da me zeni![]()
Nisi lenja ali ne peres noge. Nego posto sad imas wireless oces li s nama da podelis tvoj katalog?
Ih nece... nego mnogo birate curice.. mnogo birate...A da te neko oženi treba da budeš ne samo vredna.. nego i pokorna.
![]()
mi mnogo biramo?? pre bih rekla da vi MNOGO HOCETE!!!
jos i pokorna da budem?? JA???? no way dude![]()