profesor_71
Početnik
- Poruka
- 21
Odgovor na ovo pitanje preko maila, to jest kontaktiraj me na mail adresuZool:cena i nacin slanja?
CLONE-igra je zasticena i pokrece se pomocu ALKOHOLA ili DAEMON TOOLS-A,znaci mora biti narezana kao IMAGE fajl bilo DVD ili CD igrawhitenicky:Sumadinac .... sta ti znaci ono CLONEDVD .... o.k. imas objasnjenje za SF starforce zastitu , ali nije mi jasno sto si ono pisao CLONE CD i CLONE DVD ????
Ima, pogledaj katalog!Dat je na pocetku teme forumatommy gun:ovako jel imas igre koje se na cd-ovima obicnim ,ali sa temom WW2!
Ne znam ni sam evo najnovije(stare) dopune to jest nesto starijih igara iz 2002. 2003, 2004 i pocetka 2005.tommy gun:ma mrzi me da trazim,video sam katalog,ali sta mi preporucujesh!
WW2 je strategija, mozda elementi RPG, pogledaj na sajtu www.pcigrice.tktommy gun:interesuju me ove igra:World War 2-kakva je igra jel strategija
World War II: Panzer Claws-isto kakva je
Blitzkrieg 2-na kolko je cd-eova?
Blitz dva cd-a,boooze,cekaj malo pa to je boli na 1 dvdprofesor_71:WW2 je strategija, mozda elementi RPG, pogledaj na sajtu www.pcigrice.tk
Blitzkrieg 2 je na 2 CD-a
World War II: Panzer Claws-meni je nepoznata
Zanimljivi sajtovi za pregled zanrova i ocena igara:
www.exitcd.co.yu
www.gamezone.com
www.gamespot.com
www.exxtreme3d.co.yu
www.nforce.nl
www.gamerankings.com mozda i najbolji sajt za igre
Moja greska-na 4 CD-a jetommy gun:Blitz dva cd-a,boooze,cekaj malo pa to je boli na 1 dvd
Sve vezano za igre licne prirode pisati na mail:tommy gun:aje se dogovorimo evo ti moj mail nikolak1993@yahoo.com,pa mi posalji sve za porudzbinu i tako to!
Nazalost NE, ali ceo katalog mozes dobiti , samo prethodno posalji mail na:profesorsale@hotmail.com sa naznakom sta te interesuje. PozdravGrunt:Imas li ,,Dark Colony" strategiju?