Razmena linkova ili bannera

Још један савет. На сајту http://www.studioelit.com/ имаш превише линкова на првој страници. То ће ти донети више штете него користи, јер ће Google разумети да продајеш линкове и пенализоваће ти домен. Банер је боља варијанта од голог линка. Гледај да се ратосиљаш линкова који ти нису најпотребнији или их другачије распореди.

Ћао, друже

Ево једне професионалне понуде :per:

Хоћу да мењам линкове са тобом и ти ћеш у тој размени проћи далеко боље. Ставићу линкове за сва твоја четири сајта на моје сајтове који имају Page Rank од 4 до 7. То значи да ће твојим сајтовима скочити ранк и постаће много боље позиционирани на претраживачима.

Зашто бих ти ово нудио? Зато што радим у једној од водећих Аустралијских SEO компанија и имамо "вишка" Page Rank-а. Ако хоћеш да постанеш наш партнер и ставиш линкове наших клијената на твој сајт, јави ми се. За узврат ћемо ти напумпати Page Rank!

Пиши на ndjukic@neobee.net

(понуда, наравно, важи и за остале вебмастере)
Mail ti ima gresku, a zainteresovan sam za tvoju ponudu.

Evo i od mene ponuda svi koji žele da razmene banere sa TUTORIJALI.RE.RS nek se jave na mail matijalukictutorijal@gmail.com.

Poslednja izmena:
Veliki pozdrav svima.

Nas sajt je na adresi www.webcaffe.rs ima za cilj reklamiranje blogova, foruma, malih, srednjih i velikih preduzeca. Svi oni koji zele da postave svoj logotip i da se reklamiraju svoj sajt mogu slobodno to da ucine. U slucaju da neko zeli da postavi i nas link na svoj sajt moze nas kontaktirati i mi cemo poslati sve sto je potrebno.

Svaka saradnja je dosla.

Pozdrav

Back