Razmena Igrica

Moj najnoviji katalog za razmenjivanje je na:
http://www.speedyshare.com/200400296.html

Svi zaintresovani neka se jave na e-mail: ardjelanognjen@gmail.com

Moguca i prodaja!Morate da imate Excel 2007 da bi ga otvorili...

postovani ardjelanognjen,
kopirali ste moj katalog !!!
svako iole pametan moze skinuti moj i ovaj takozvani '' klonirani'' pa ce se uveriti
da je cist klon !!!sa svim mojim naslovima cak i istim imenom samo promenjenim
kontaktom i zaplenjenim starim dopunjenjem !!!molim admine da ovo rese !!!
da izvesnin ognjenardjelan izbrise i ukloni taj link sa mojim katalogom jer ja vec imam jedan vlastiti
ili da napravi sam svoj vlastiti a ne razmenivati se sa tudjim !!!
ako izvesni nece da napravi vlastiti i da ukloni moj onda bi trebali
admini da ga suspenduju ili kazne
jer po etici i pravilima razmenivanja toga nema!!!

hvala

Ko moze da bude toliko glup da kopira tudje kataloge i da ih reklamira kao svoje...:dash::dash::dash:

Nego zar niste ti Dimitrije Petkovic i ovaj ardjelanognjen....pre par dana zajedno otvorili temu "Razmena igrica-nova tema"....?
A sad kopirate jedan drugoga....:spam:....:banovati:

Ljudi, isao ja juce na neki turnir (necu da reklamiram), vracam se kuci, i vidim da neki na ulici prodaje casopise, knjige, filmove i nekoliko igrica. Ja da pogledam igrice, kad ono ORIGINAL Ps3 Fallout 3 koji kosta 1000 din. Nisam mogao verovati, ja sam svoj primerak platio 6500 dinara...:think:

Znaci interesuju me za razmenu MKV/x264 filmovi od 250-400Mb iskljucivo HD & DVD ripovi,Zatim HD-Ripovi na DVD-ima visoke rezolucije tacnije zanima me samo 720p.
Zatim zanimaju me multimedijalne & Scenirane enciklopedije Rocka,Blues,Jazza ,muzickih casopisa i stvari koje su vezane za popularnu muziku , kao i scenirani kompleti stripova naravno odlicni scenovi :Blek,Komandant Mark,Alan Ford,Mister No,Zagor,Tex Viler,Asterix,Talicni Tom,Stripoteke,Eks Almanah,kapetan Miki.....itd.U razmenu nudim sve iz kataloga sem Mp3 kompleta & classic xxx filmova.

Ljudi vidite na shopto (strana firma koja prodaje igre).
Imaju sve najnovije igre,mozete da uradite preorder igara koje tek treba da izadju (call of duty modern warfare 2,tekken 6,).
Uclanite se na njihov sajt i narucujete.
Morate imati karticu sa kojom cete kupovati,ne mogu sve ima tamo navedeno koje primaju.
Znaci potpuno legalno,extra povoljne igre,brdo naslova.
Imate na prodaju i svu opremu za konzole.
Na primer igra Killzone 2 kosta sa postarinom 3500 dinara,Street Fighter IV kosta 3300 dinara,Little big Planet kosta 2000 dinara!Cene su okvirne i variraju ali ne puno.
Postoji caka sa narucivanjem igara a da ne platite carinu,isto tako postoji jos jedna caka sa konvertovanjem valuta i tu se jos moze ustedeti a koga to interesuje neka mi se javi na pp jer nije prikladno govoriti javno o tome.

Ova tema je ovde da bismo iskljucivo menjali ps3 igrice.Obratite paznju na starost i ocuvanje igrice kao i na to da li je obicno pakovanje ili platinum koja vrede manje sto se ne moze svima dopasti.Sve ponude saljite na privatne poruke ili mailom.Svako kritikovanje tudjih ponuda nije pozeljno.Sto manje off topica to je tema preglednija.Prodaja ne dolazi u obzir.

Srecna razmena.

Back