Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

Ako neko ima ovo, ili nesto od toga neka se javi preko privatne poruke da razmenimo mail i da mu posaljem katalog sa mojim filmovima, serijama i utakmicama...

Probala sam ali...
Obaveštenje
Gimnazijalac je izabrao da ne prima privatne poruke ili mu nije dozvoljeno da to čini. Stoga mu/joj ne možete slati Vaše poruke. Ukoliko pokušavate da pošaljete istu poruku na više adresa, uklonite Gimnazijalac iz liste primalaca i ponovo pošaljite poruku.
:whistling:

e treba mi pomoc!
hocu da skinem 8. sezonu cari preko rapidshare-a
ali je problem sto je sve sto sam nasla podenjeno na 88 delova od po 100 mb tj svaka epizoda se skida iz 4 dela
jel moze neko da mi da link gde je 1 epizoda skida iz 1 dela ili nesto tome sl.

Skini jDownloader, i sve rapid linkove ubcis u njega i tako on automatski skida deo po deo, znaci strasan program kada pomislim da sam god dana skidala deo po deo i zbog cega mi se zivot smucio, a ovako stavis i ne brines ;)

I koliko skines dnevno ?

E, extra je program... Skinula sam ga danas... Pa to zavisi od paketa koji imas (npr. ja imam ADSL 512/64 i skida mi pod brzinom od oko 50 kbps, znaci za otprilike pola sata skinem 100 mb), samo sto sa ovim programom ne moras da skidas link po link, nego ubacis lepo u program sve linkove koje hoces da skines i on skida redom, jedan po jedan, ali sam, ti kuliras dok se skida...tako da mozes npr. nocu da ostavis da ti se skida nesto, ili ceo dan, bez potrebe da budes pored kompjutera!
Inace, piraterija je zabranjena... :mrgreen:

Back