Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

Imam prilican broj filmskih klasika i to u full dvd izdanjima. Ako neko takodje ima klasike sa originalnih dvd-ja neka se javi za razmenu na boamorteb@yahoo.com

Inace konkretno mi trebaju na dvd:

1. Vera Cruz - Western - Gari Kuper,Bert Lanjaster
3. Warr Wagon - Ratni Vagon (Borna Kola) - Western - Dzon Vejn,Kirk Daglas
4. Smeli - Stari Japanski Istorijsko-Samurajski
5. Sogunova Senka - Kineski Istorijski-Kung Fu
6. 5 Majstora Shaolina - Kineski Kung Fu
8. Hawh The Slayer - Osvetnikova Zakletva - Dzek Palans (makar i bez Prevoda)
9. Breakin' - Brejk Dens - Muzicki (makar i bez Prevoda)
10.Breakin' 2 Electric Boogalo - Brejk Dens 2 (makar i bez Prevoda)
11.Bambola - Erotski - Valerija Marini
12.Profesionals - Profesionalci - Western - Bert Lankaster
14.Don Huan De Marco - Dzoni Dep,Marlon Brando
15.Soleil Rouge (aka Red Sun) - Crveno Sunce - Western - Carls Bronson,Alen Delon,Tosiro Mifune
16.Lov Na Zeleni Dijamant - Avanturisticki - Majkl Daglas,Ketlin Tarner
17.Covek Iz Ria - Avanturisticki - Zan Pol Belmondo
18.Lithle Big Man - Veliki Mali Covek - Western - Dastin Hofman
19.Sekula I Njegove Zene
20.Sekula Se Opet Zeni
21.Covek Koji Je Zeleo Da Postane Kralj - Avanturisticki - Son Koneri,Majkl Kejn
22.U 3 i 10 Za Jumu - Western - Glen Ford
23.Tri Musketara
24.The Jurror - Porotnik - Demi Mur
25.Guinevere - Princeza - Sarah Polley

CarDevil:
izvini brate na izrazu ali samo ljudi sa malo mozga skidaju preko torrenata i wareza

ja licno linkove kupim sa jednog foruma gde ljudi sto imasju extra net upload-uju na net kao i ja pa dobijamo linkove i skida se rapidshare.com
A ogranicenja RAPIDSHAREa, to nista.

Filmove sa RS mozes da skidas komotno(bolje od torrenta) u slucaju da imas PREMIUM acount.I to kosta mesecno 7eur(ako uspes da platis). Pa ko ima vise mozga nek skida sa RS, a ovi maloumni sa torrenta za DZ(abe) a sporije do 5%:twisted: .

Oggy:
A ogranicenja RAPIDSHAREa, to nista.

Filmove sa RS mozes da skidas komotno(bolje od torrenta) u slucaju da imas PREMIUM acount.I to kosta mesecno 7eur(ako uspes da platis). Pa ko ima vise mozga nek skida sa RS, a ovi maloumni sa torrenta za DZ(abe) a sporije do 5%:twisted: .

druze moj nekazu dzabe da smo na kraju lestvice sto se tice kompova i interneta i poznavanja oko istog
sto se tice RS 1 klikom mozes da dobijes premium acount mogao bih ovde za zakacim jedno stotinjak za svakoga po jedan alli necu da me opet banuju da nebanujem ja njih ako ti treba posalji mail pa ti dam

P.S. sto da placas bilo sta kad mozes free?

CarDevil:
ja ne obmanjujem narod nego kazes sta imam somino a ako ti milis da nemam daj mi kucnu adresu pa cu ti posaljem pa ces da vidis sta imam :roll:

Kao prvo nauci gramatiku pa tek onda pisi poruke, kao drugo tvrdis da imas film koji jos uopste nije izasao (da postoji vec bi svuda bio na netu, kao sto je procurela novinarska verzija od Tomb Raider-a pa si mogao odmah da je skines sa bilo kog sajta). A posto se jos nije emitovao znaci imas super DVD verziju filma i zasto posle onda ljudi snimaju kamerom sa platna, kada kao sto ti kazes sa neta moze da se skine full verzija filma pre nego sto je izasao. Kao trece nemoj da vredjas jer ja tebe nisam vredjao.

Hajde iseci par minuta iz filma pa ga postavi na upload na netu i dokazi mi da gresim.......

Ivan_1987:
Kao prvo nauci gramatiku pa tek onda pisi poruke, kao drugo tvrdis da imas film koji jos uopste nije izasao (da postoji vec bi svuda bio na netu, kao sto je procurela novinarska verzija od Tomb Raider-a pa si mogao odmah da je skines sa bilo kog sajta). A posto se jos nije emitovao znaci imas super DVD verziju filma i zasto posle onda ljudi snimaju kamerom sa platna, kada kao sto ti kazes sa neta moze da se skine full verzija filma pre nego sto je izasao. Kao trece nemoj da vredjas jer ja tebe nisam vredjao.

Hajde iseci par minuta iz filma pa ga postavi na upload na netu i dokazi mi da gresim.......

stose tice gramatike ja nemam vremena kao mnogi na formu pa kucam na brzinu naslepo mozda 1 ili 2 slova zgrezim ko rad i taj i gresi, sto se tice dokazivanja nemam nameru da secem film pa da kacim itd bla bla bla rekao sam ti ako hoces da ti dokazem daj mi kucnu adresu pa ti posaljem ako neces nemoras

CarDevil:
izvini brate na izrazu ali samo ljudi sa malo mozga skidaju preko torrenata i wareza

ja licno linkove kupim sa jednog foruma gde ljudi sto imasju extra net upload-uju na net kao i ja pa dobijamo linkove i skida se rapidshare.com

1. Ja ti nisam brat.
2. Zensko sam.
3. Gramatika?
4. Zasto bih placala linkove, kada brzinom svoje internet konekcije ne mogu da izvucem ni pola prosecne torrent brzine? (rs vise ne koristim)
5. Ako smatras da imas vise znanja u necemu od ostalih, nemoj to nabijati drugima na nos, nije u redu. Podeli to sa ljudima, a ako ne zelis, nemoj zapocinjati pricu o tome.
6. Tvoj odgovor nema blage veze sa moj pitanjem. Zanima me odakle si skinuo film i kakvog je kvaliteta. Ako ne zelis da kazes jednostavno reci tako, nemoj dalje razvlaciti pricu...

sportasica:
Ima li ko mozda neki od ovih filmova dajem i bubrege ako treba ;)
WHEN NIGHT IS FALLING
TIPPING THE VELVET
ORANGES ARE NOT THE ONLY FRUIT
Imam ova tri. Imala sam jos neke od tih sto trazis, al' ih nisam sacuvala (jbg nisu mi se dopali). Ako hoces, baci mi svoj spisak na mail (imas ga u profilu).

Btw i ja hocu PERSONAL BEST, ima li neko?

zugoorr:
pozdrav igoru ako može nek mi se javi uvezi evoksa.... tadic.dominko@si.t-com.hr
--------------------------------------------------------------------------------

ja sam narezala desetinama ljudi ovde EWOKSe i svasta jos
od starih crtaca

tako da neka se javi neko od VAS
i nareze ovom coveku, ja nemam vremena zaista.

I a bilo bi fer ! jer sam mnogima slala bez ikakvih razmena, za DZ.

William:
1. Ja ti nisam brat.
2. Zensko sam.
3. Gramatika?
4. Zasto bih placala linkove, kada brzinom svoje internet konekcije ne mogu da izvucem ni pola prosecne torrent brzine? (rs vise ne koristim)
5. Ako smatras da imas vise znanja u necemu od ostalih, nemoj to nabijati drugima na nos, nije u redu. Podeli to sa ljudima, a ako ne zelis, nemoj zapocinjati pricu o tome.
6. Tvoj odgovor nema blage veze sa moj pitanjem. Zanima me odakle si skinuo film i kakvog je kvaliteta. Ako ne zelis da kazes jednostavno reci tako, nemoj dalje razvlaciti pricu...

po nicku sam milio sa si brat ili nije frka eto sada si sestra :P

sto se tice linka mogu da dam ali iskreno necu nemoramo uvek sve na gotovo da dobijemo ni ja nisam na gotovo dobio i tako....................................

Back