Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

PREVARANTI !!!!
Predlazem da nadovezujemo ovu listu sa podacima koje imate od prevaranata kao i brojem poena (ako je neko od Vas takodje prevaren prevarantom kojeg ima na listi, jednostavno mu popnite poene za 1). Mozda je ovo zamorno i dosadno, ali ce pomoci mnogim ljudima. Ako ne radimo ovakve stvari, ili ih postavljamo u druge teme, nista ne dobijamo (masa ljudi cita samo ovu temu...)Trebalo bi da postiji bar jedan ovakav komentar sa podacima na svakoj strani da se ne prevare ni oni koji su pogledali samo zadnju stranu.

EVO MOG POCETKA: (pisacu u formi: Redni broj, Ime i Prezime, Nick, Mail, Adresa, Broj Telefona, Poeni)

01, Stefan Lanchushki, Lancha, djordjesivac@ptt.yu, Omladinska 2 25223 Sivac, xxxxxxxxxxxx, 01

02, Rakic Stevan, steva_rakic, steva_rakic@yahoo.com, Vuka Karadzica 28/18 37240 Trstenik, xxxxxxxxxxxxxx, 01

03, Bojan Jankic, bojkins, bojkins@gmail.com, Kralja Petra I B1 21300 Beocin, xxxxxxxxxxxxxxx, 01

Moram da se obratim svima na forumu da sam upravo dobio poruku od osobe koju sam stavio na spisak prevaranti!!!! sa obecanjem da ce poslati diskove do kraja meseca (mada je proslo vec mesec dana) ali mu se ovom prilikom izvinjavam jer je mozda stvarno bio u nekim problemima. Radi se o Stevanu Rakicu iz Trstenika. Dakle njega za sada povlacim sa liste.
Izvinjavam se svima koji citaju ove moje postove misleci da sam dosadan (verujte ja sam prestravljen kuda ide nase drustvo)

lancha:
Zasto opet ti mene kad nisi nikad menjala sa mnom???

Nisama ja htela da te isprozivam nego sam komentarisala post iznad mene, u stvari htela sam da napishem kako je bolje da se napishe "prevari jednom" nego jedan poen.

To shto si ti na nechijoj crnoj listi ne treba da krivish mene vecj sebe.

Edit: ako nisi primetio stavila sam NA PRIMER!!!!!

Back