Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

quakeon:
Dali Ima NEko Prevode Za Ove Filmove

48 Shades (2006) DVDRip
A Prairie Home Companion DVDRip (2006) (radijski Sou)
Black Christmas DVDRip (2006) (Crni Bozic)
Blood And Chocolate DVDRip (2007)
Death Of A President DVDRip (2006)
Dirty Sanchez - The Movie DVDRip (2006)
Fatal Contact DVDRip (2006) 2cd
For Your Consideration DVDRip (2006)
Hottabych DVDRip
Just Before Dawn DVDRip (1981)
Kiss Of The Dragon DVDRip (2001)[Poljubac Zmaja] 2cd
Les Brigades Du Tigre (2006) DVDRip
Machine DVDRip (2007)
Perfume - The Story Of A Murderer [Parfem - Hronologija Jednog Zlocina ] DVDRip (2006) 2cd
Pretty Woman DVDRip (1990) 2cd
Samourai Commando DVDRip
Shadow Of The Sword DVDRip (2006)
Tenacious D - The Pick Of Destiny (Bioskop) (2006)
The Break-Up DVDRip (2006)
The Church DVDRip
The House Of Usher DVDRip (2006)
The Last Time DVDRip (2006)
Trailer Park Boys - The Movie DVDRip (2006)
Unidentified DVDRip (2006)
Wish Upon A Star DVDRip

Imas ovde za neke od njih
http://vozd.kicks-ass.net/titlovi

Ne posecujem redovno ovaj forum (preferiram jedan drugi) i malo kasnim sa komentarom, ali nisam mogao da se uzdrzim. Elem, neki su napali coveka Hawkmoon-a zbog sintakse (?!) njegove e-mail adrese (pronasli u njoj neki dublji smisao). Ne mogu da verujem... Potpuno ista fora ima u Balkanskom spijunu. Ide, otprilike: "Taj rodjenoj strini nije pisao 20 godina samo zato sto zivi u Lenjinovom Bulevaru."
Toliko o adresi. Inace, Hawkmoon je jedan OK lik i ima sasvim pristojnu kolekciju filmova (o kakvoj 50% ovde prisutnih moze samo da sanja). Ilija Cvorovic rules!.

Ispaljivache treba javno zigostati!!!
Meni se sjebao rezach ali sam o tome obavestila one sa kojim treba da razmenim diskove, a uostalom danas idem kod drugarice da mi ona nareze ono shto sam obecjala.
Ako imash neke probleme (a mogu se uvek desiti) fer je obavestiti osobu kojoj dugujesh diskove o tome.
Koliko znam ovaj Lancha je isposhtovao samo 2 ljudi i nije mi jasno kako ima obraza da se i dalje javlja za razmene (naravno u njegovom sluchaju nikakve razmene nema!).
Ne znam da li je svestan da moze neko da mu pokuca na vrata zato shto ispaljuje!

Klarisa:
Ispaljivache treba javno zigostati!!!
Meni se sjebao rezach ali sam o tome obavestila one sa kojim treba da razmenim diskove, a uostalom danas idem kod drugarice da mi ona nareze ono shto sam obecjala.
Ako imash neke probleme (a mogu se uvek desiti) fer je obavestiti osobu kojoj dugujesh diskove o tome.
Koliko znam ovaj Lancha je isposhtovao samo 2 ljudi i nije mi jasno kako ima obraza da se i dalje javlja za razmene (naravno u njegovom sluchaju nikakve razmene nema!).
Ne znam da li je svestan da moze neko da mu pokuca na vrata zato shto ispaljuje!

imao sam mali milion uspesnih razmena.......p.s Gold...... dobices svoje diskove...to je dva diska koja smo se dogovorili za sledecu razmenu..aj nabavi nesto sto mi treba ppa se javi.......

Klarisa ko si ti uopste da se pitas ovde i pogubljujes..sa mnom nemas veze :evil:

Ajde se malo skoncentrisite na temu :? vec previse pricate o tome ko je koga ispalio, i na zadnjih 5 stranica ima preko 60 % price o necijim adresama, o kojekakvim likovima koji ispaljuju, i jos gomile nepotrebnih prica... Ajde sada da pricamo o razmeni i kraj... kad vas neko prevari spomenite, ali nemojte razvlaciti pricu na tri strane :? I ovima koji reklamiraju svoje forume u ovoj temi, a jos usput taj forum nema veze sa razmenom, treba udariti jedan Ban... i takodje onima koji traze titlove.... skoro na svakoj starni ima barem dvojica koji to traze....

Back