Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

Ako nekom treba neki film koji ne moze da nadje ili ako mu treba neki iz mog kataloga nek mi se javi , povoljno... samo za bg

Prebacujem Divx u DVD sa prevodom, mogucnost paljenja i gasenja titla (extra slika)

moj katalog: http://www.speedyshare.com/155644899.html

Pa, čekaj, koja je poenta da prebaciš DivX u DVD, kad su podaci prilikom kompresije u DivX nepovratno izgubljeni? Dobiješ DVD koji je istog kvaliteta kao i DivX sa kog je 'dekompresovan', samo 6 puta veću datoteku? :confused:

@AL capone
U *** kako te nije mrzelo da brojish ? Pregledao bi ja ovo tvoje ali mi je nepregledno pa me mrzi, sve ti je izmeshano.

ne razumem te majke mi??? sta je izmesano ides po kolona, naziv filma, glumci, zanr, godina, broj diskova, prevod, kavlitet????

mozda je malo deformisan u office 2003 , zato sto ja radim u 2007, ali ne kapirm kako nije pregledan????

ako je tebi moj spisak nepregledan sta treba reci za tvoj ?? samo nazive filmova u wordu odkucano, daj molim te...

ali ajde ko ce sa nama izaci na kraj...:)

Poslednja izmena:
Nece, na pp ne odgovara, na mejlove takodje. Odgovarala je na mejlove dok smo se dogovarali o razmeni i dok nisam ja poslao... Jedino je na forumu odgovarala, poslednji put pre nekoliko dana da konacno posle mesec dana ide u postu da reklamira posiljku, ali od tada opsta tisina...

Mislim da jednostavno neces dobiti te diskove...

Back