gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
"Cim sam je ugledao znao sam da ce mi biti zena. Znao sam da je ona "ta"."
Pravi muskarac.
Pravi muskarac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne gresi covek.Zapravo,tacno je pogodio poentu.
O silovanju i nasilju u porodici ste pricali ti i Araon.Niko drugi to nije pomenuo.
I samo da te pitam,kako bi ti reagovala da ti pridje sin tvoje sestre i rekao ti "tetka,tetka,mogla si biti je*ana"?
Da li bi ti onda bilo smesno i simpaticno i da li bi onda zakljucila da je on samo potentan i da je muskarcina.
Znaci poruka svim muskarcima je da startuju sve sto je zensk i ima manje od 4 noge pa makar u pitanju bila i rodjaka jer je to nacin da dokazu svoju muskost i snagu svog libida.
Ma otisao ovaj svet u krasni nema sta!
Znaci tvoj zakljucak je da je devijacija ako kreses rodjake a ako kreses i rodjake i one koje to nisu onda to nije devijacija.
I jos jedna jako bitna stvar - normalno je da ti se svidi osoba suprotnog pola za koju ne znas da ti je rodjaka.Nije normalno da od toga skrojis "impresivnu" pricu o svom libidu i hvalis se time.Klasican primer cega se pametan stidi budala se ponosi.I nije normalno da se neko napali na tu pricu smatrajuci to sasvim normalnom situacijom za nekog ko je prava muskarcina i potentni badza.
Znaci tvoj zakljucak je da je devijacija ako kreses rodjake a ako kreses i rodjake i one koje to nisu onda to nije devijacija.
I jos jedna jako bitna stvar - normalno je da ti se svidi osoba suprotnog pola za koju ne znas da ti je rodjaka.Nije normalno da od toga skrojis "impresivnu" pricu o svom libidu i hvalis se time.Klasican primer cega se pametan stidi budala se ponosi.I nije normalno da se neko napali na tu pricu smatrajuci to sasvim normalnom situacijom za nekog ko je prava muskarcina i potentni badza.
pre nego sto je privukao stolicu i rekao joj - dodji blize da te bolje cujem, ona je njemu rekla da se oduzela kad je usao jer je efekat na nju imao kao da je usao khm
jel sad malo jasnije zasto on nije silovatelj
o boze
treba da se uvede zakon da svako nosi oko vrata porodicno drvo da se ne bi desavalo slucajno da klikne na nekog ko mu je rodjak
christophere opet ti o njegovoj potenciji..pa jel muka bas tolika?
Uz takve zaključke mene i ne čudi što ne možeš da razumeš ovo...
Čoveče... Nema tu skrojene priče, čovek je samo rekao kako se naložio i na kraju shvatio ko je ona... A upravo vi ste ti koji ste iskrojili hiljadu priča i proglasili ga svim i svačim... Ovo je zamena teza, druže.
pa i on kaze da se razmisljao jer familiju sa majcine strane ne dozivljava kao svoju krv
sa oceve je vec druga prica
i sa te strane je imao iskustvo
kaze tetki umro muz, pa je dosla kod njih u goste, a iz cg je
on napunio 21, prsti testosteron na sve strane
kad je video oduzele mu se noge
ulazi otac i oseti to nesto u vazduhu
kaze mu tetka - dodji kod mene u pljevlje, a cale kaze - nece sestro sigurno da dodje, odmah da ti kazem..ja mu ne dam![]()
Mislim da na ove delove Kristofer misli, dakle covek otvoreno je pricao da je razmisljao o sexu sa tetkom, tj da li da predje granicu ili ne a i da je vec mogao i hteo to uciniti ranije ali je bio sprecen sa drugom tetkom.
Sama cinjenica da on o tome prica otvoreno i da je imao zelju bez obzira sto je u prvom slucaju kasnije saznao da mu je tetka a u drugom je u startu znao i to u prilicu kada je zeni muz umro, je vise nego degutantna.
Potpuno je besmisleno sve pravdati nagonom jer u tom slucaju se tako mogu i opravdati ne samo oni koji su zbog nagona spremni imati sex sa rodbinom vec i decom, pedofili. Covek ipak nije zivotinja koja upraznjava seksualne odnose gde moze i gde god mu se ukaze prilika ali opet neki imaju takvu svest na toliko niskom nivou da im nista nije prepreka.
Pravi muskarac.
Čoveče, privukla ga je devojka za koju nije znao ko je, kada je saznao ništa se nije ni desilo... Jeste toliko uskoumni?
Posle toga je rekao šta se desilo i to je to. Nije on nju hteo da kreše jer mu je tetka... Nije ni znao ko je. O čemu pričaš ti dalje? Možeš misliti, privukla ga je neka privlačna žena... Sram ga bilo...
- - - - - - - - - -
Ali kako se ovde menjaju teze, na kraju ispade ti ponavljaš nama, mi tebe ne razumemo... Druže, možeš ti da ponoviš još milion puta, to ne znači da nisi promašio temu, a ni da si napisao nešto smisleno.
Pa ocigledno je da me ne razumete.Ja stvarno vise ne znam sta i kako da napisem da bi ti neke stvari bile jasne.Sad mogu ako treba opet da ti pojasnim sta meni konkretno smeta u onome sto je dive napisala i zasto mi smeta ali...ne znam,evo,pitaj me sta ti konkretno nije jasno kod mog stava.
I da dodam da sam dive postavio neka pitanja na koja ona iskusno izbegava da odgovori ali se zato ne libi da fino i onako uctivo provocira.Onako fino,zenski.
Mislim da na ove delove Kristofer misli, dakle covek otvoreno je pricao da je razmisljao o sexu sa tetkom, tj da li da predje granicu ili ne a i da je vec mogao i hteo to uciniti ranije ali je bio sprecen sa drugom tetkom.
Sama cinjenica da on o tome prica otvoreno i da je imao zelju bez obzira sto je u prvom slucaju kasnije saznao da mu je tetka a u drugom je u startu znao i to u prilicu kada je zeni muz umro, je vise nego degutantna.
Potpuno je besmisleno sve pravdati nagonom jer u tom slucaju se tako mogu i opravdati ne samo oni koji su zbog nagona spremni imati sex sa rodbinom vec i decom, pedofili. Covek ipak nije zivotinja koja upraznjava seksualne odnose gde moze i gde god mu se ukaze prilika ali opet neki imaju takvu svest na toliko niskom nivou da im nista nije prepreka.
Pravi muskarac.
gresis docta
on je naveo dva primera gde je bio u situaciji da ga privuku osobe koje su mu rodjake, a da ih pre toga nije poznavao
vi pricate o silovanju, seksu sa porodicom i slicno
pricamo o razlicitim stvarima