Razlozi za?

Earring

Elita
Banovan
Poruka
21.131
E sad mi treba pomoc
ovo me zivo zamina
Jezivo sam radoznala, to je moj problem

Koji su to razlozi kada muskarac odluci da pridje zeni?
Ono do tad mu se svidjala, a zatim je odlucio da joj pridje?

jel zna neko?

Sta je to nakon cega muskarac donese odluku da rizikuje?

ma pricamo da su izuzeti razlozi:

- sve ono sto su objektivni razlozi:

drustvo, zauzeta, nedostupna, neatraktivna u datom momentu itd itd

znaci ajde stavimo ovako

zena je dostupna i pod kojim uslovomj doticni odluci da joj pridje

da li to presudno zavisi od toga da je dobio neki znak ili ne?

i u kojoj meri?

- - - - - - - - - -

i koji znak?
i kako se tumaci?

jel moze to da se materijalizuje?

- - - - - - - - - -

al ne ono da seta gola u donjem vesu na sred ulice :pop2:

E sad mi treba pomoc
ovo me zivo zamina

jel zna neko?

Uglavnom je taj sto hocemo da ga umocimo, a gospodja/ djica se izdvojila po necemu. Neka nam se svidja, neku smatramo dovoljno neprivlacnom pa mislimo da cemo imati prodju. U sustini i kada zelimo vezu i sigurnost, prvo pocne sa zeljom da redovno imamo seks.

Zavisi, kao prvo je bitno da li je žena slobodna ili zauzeta? :ceka:

od kad je to bitno?:think:

- - - - - - - - - -

E sad mi treba pomoc
ovo me zivo zamina

jel zna neko?

sta da rizikuje?

Uglavnom je taj sto hocemo da ga umocimo, a gospodja/ djica se izdvojila po necemu. Neka nam se svidja, neku smatramo dovoljno neprivlacnom pa mislimo da cemo imati prodju. U sustini i kada zelimo vezu i sigurnost, prvo pocne sa zeljom da redovno imamo seks.

verujem da je ovako, samo sto mi zene volimo mnogo da analiziramo i svemu dajemo neki veci znacaj, simboliku, razlog...

pa jel se to misli da muskarac pridje nepoznatoj zeni?
po meni se ljudi prvo upoznaju ,bilo kako,pa se druze,pa se tu razviju neke simpatije,pa to sve ide tako lepo polako...
ja to, gledam te u kaficu pa ti pridjem ne uzimam za ozbiljno,niti u razmatranje

- - - - - - - - - -

uvek sam bila sa muskarcima koji su prvo zeleli da sto vise vremena provode u mom drustvu
kod vecine njih se zelja javila vremenom
nisam zena koja svoju seksualnost nosa ko mindjuse

po meni se ljudi prvo upoznaju ,bilo kako,pa se druze,pa se tu razviju neke simpatije,pa to sve ide tako lepo polako...
ja to, gledam te u kaficu pa ti pridjem ne uzimam za ozbiljno,niti u razmatranje

Zato ja ne volim da se družim. Mnogo komplikovano.
smilie_girl_265.gif

u osnovi svega je biologija

primer stavi zabu pored vode. i naravno da ce zaba da uskoci u vodu

ja sam prilazio kada mi je nesto privlacno i kada vidim da i ona mene isto.

guru kiza je prilazio svemu, pa gde prodje prodje

verovatno su to dva suprotna nacina, ima i izmedju

- - - - - - - - - -

uvek sam bila sa muskarcima koji su prvo zeleli da sto vise vremena provode u mom drustvu
kod vecine njih se zelja javila vremenom
nisam zena koja svoju seksualnost nosa ko mindjuse

Muskarci se druze samo sa zenama koje smatraju privlacnima. Sad da li ce neka izneti lepo lice, seksepil, a pamet, svejedno je. Ukoliko nam fizicki nije privlacna, malo cemo se zadrzati. Ukoliko je pametna, onda trazimo ceo paket. To da li je ti nosas ili ne, nije ni bitno. Bitno je samo ono sto mi trazimo.

E sad mi treba pomoc
ovo me zivo zamina

jel zna neko?

Šta tu ima da se rizikuje? Jedino ako je neko prepotentan i sujetan pa odbijanje doživljava kao nacionalnu tragediju.

Sem toga, mnogo bolji pristup od neke "žvake" je "tiha voda breg roni"....nikad nisam praktikovao neke prepade, to su pre bili dugi razgovori, druženje, izlasci, što bi se reklo upoznavanje i ispitivanje terena, pa se onda i vidi da li se sviđaš toj osobi ili ne.

Nikad me nisu privlačile devojke o kojima ama baš ništa ne znam, ma koliko lepo izgledale.

E sad mi treba pomoc
ovo me zivo zamina

jel zna neko?

Veoma je prosto - kada mu se pruzi prava prilika.

Nemozes tek tako da pridjes sto bi rekli s' neba pa u rebra.Cekas sansu pa ako bude - bude.Ako ne bude - nista,neces joj ni prici.

ma pricamo da su izuzeti razlozi:

- sve ono sto su objektivni razlozi:

drustvo, zauzeta, nedostupna, neatraktivna u datom momentu itd itd

znaci ajde stavimo ovako

zena je dostupna i pod kojim uslovomj doticni odluci da joj pridje

da li to presudno zavisi od toga da je dobio neki znak ili ne?

i u kojoj meri?

- - - - - - - - - -

i koji znak?
i kako se tumaci?

jel moze to da se materijalizuje?

- - - - - - - - - -

al ne ono da seta gola u donjem vesu na sred ulice :pop2:

Sto se mene tice nijednoj nisam prvi prilazio, uvek je prethodilo to sto nazivas znakom, cak i kad se radilo o potpuno nepoznatim zenama. Znak je neka verbalna poruka, par reci koje ukazuju na to da su zainteresovane za moju personu, a to se dalje bla, bla, truc, truc razvije i pretoci u ono sto i meni odgovara, preusmeri se na obostrano zeljeni kolosek. I mislim da je zenama s kojima sam bio i koje sam obozavao svojevrsni kompliment to sto su uspele da smuvaju ovakvog plasljivog njonjavca, kud ce veceg priznanja, lako je spiciti divljeg vepra, on i sam nasrce i rokas po njemu dok ga ne oboris, al sine ne moze svaka da ukeba zeca, to bezi, skace, eskivira, to mogu samo iskusne zene lovci... :)))))

Sto se mene tice nijednoj nisam prvi prilazio, uvek je prethodilo to sto nazivas znakom, cak i kad se radilo o potpuno nepoznatim zenama. Znak je neka verbalna poruka, par reci koje ukazuju na to da su zainteresovane za moju personu, a to se dalje bla, bla, truc, truc razvije i pretoci u ono sto i meni odgovara, preusmeri se na obostrano zeljeni kolosek. I mislim da je zenama s kojima sam bio i koje sam obozavao svojevrsni kompliment to sto su uspele da smuvaju ovakvog plasljivog njonjavca, kud ce veceg priznanja, lako je spiciti divljeg vepra, on i sam nasrce i rokas po njemu dok ga ne oboris, al sine ne moze svaka da ukeba zeca, to bezi, skace, eskivira, to mogu samo iskusne zene lovci... :)))))

Za takve kao ti postoji nesto sto se zove ceka. I ozbiljniji su na tome padali.

Za takve kao ti postoji nesto sto se zove ceka. I ozbiljniji su na tome padali.

Srecom u poslednje vreme me kao po pravilu promasuju predatorke, nisam im vise zanimljiv... :)))))

Nesto se bas ne otimaju da mi stave soli na rep, nema vise onih koje cene prave izazove... :)))) Sve to danas hoce instant lov, rafalna paljba i gotovo.

Back