popishulja Zainteresovan član Banovan Poruka 135 28.07.2014. u 20:49 - Razlozi za raskid #276 Nizi je od mene, nije dovoljno harizmatican i muzevan, nije dovoljno pametan, Kliknite za proširenje... nizi je od mene... to je najbolje, aj sve, ali da ne primetis odmah da je nizi od tebe...
Nizi je od mene, nije dovoljno harizmatican i muzevan, nije dovoljno pametan, Kliknite za proširenje... nizi je od mene... to je najbolje, aj sve, ali da ne primetis odmah da je nizi od tebe...
Only Beer Buduća legenda Poruka 29.775 28.07.2014. u 22:21 - Razlozi za raskid #277 popishulja: nizi je od mene... to je najbolje, aj sve, ali da ne primetis odmah da je nizi od tebe... Kliknite za proširenje... Pisho, pa kad se spusti sa 15 cm high heels, onda tek skonta....nista cudno. Poslednja izmena: 28.07.2014.
popishulja: nizi je od mene... to je najbolje, aj sve, ali da ne primetis odmah da je nizi od tebe... Kliknite za proširenje... Pisho, pa kad se spusti sa 15 cm high heels, onda tek skonta....nista cudno.
Lord Tywin Veoma poznat Banovan Poruka 11.141 28.07.2014. u 22:49 - Razlozi za raskid #278 Fiance: sto se ti bunis ? zar tebi ne izdrkkaju na Skype ili pp ? a mozda i Cam m ? Branite jedan drugoga toliko providno da mi je muka i sve to iz koristi Kliknite za proširenje... O cemu ti pricas???
Fiance: sto se ti bunis ? zar tebi ne izdrkkaju na Skype ili pp ? a mozda i Cam m ? Branite jedan drugoga toliko providno da mi je muka i sve to iz koristi Kliknite za proširenje... O cemu ti pricas???
popishulja Zainteresovan član Banovan Poruka 135 28.07.2014. u 23:44 - Razlozi za raskid #279 Only Beer: Pisho, pa kad se spusti sa 15 cm high heels, onda tek skonta....nista cudno. Kliknite za proširenje... e hbg ja ne kontam...ako misli na fizicku visnu, valjda vidi...osim ako to visina nije pesnicko izrazavanje.
Only Beer: Pisho, pa kad se spusti sa 15 cm high heels, onda tek skonta....nista cudno. Kliknite za proširenje... e hbg ja ne kontam...ako misli na fizicku visnu, valjda vidi...osim ako to visina nije pesnicko izrazavanje.