Razlozi za raskid

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Nedavno na temi Muskarci pitaju zene... na pitanje Da li je ok za vas da raskine preko poruke ili maila...
zene su skoro sve odgovorile - Nije musko ako mi ne kaze u lice razloge itd....

Imam potrebu da kazem sta mislim o tome ~~~~~

95% razlaza odraslih osoba se dese jer nema dovoljno ljubavi.

Jednostavno, osoba nije toliko"into you" , nisi mu dovoljno posebna.. jednostavno - ne voli te.
Svako je osoba sa prednostima i mana.... i sta sada ocekujete na kraju ??

Da ta osoba. koja vas ne voli dovoljno , vam saspe u lice sve vase mane..koje su postale oogromne u njegovim ocima, jer vas ne voli ??

Ajde sada, s kojim izgovorima ste bivale ostavljene.. ili ako je suvise licno.. kako ste se osecali s tim sto ste cule ??

Iz licnog iskustva, kada ostavljam kazem nesto uopsteno: Mislim da nismo jedno za drugo..suvise razliciti.

A pravi razlozi su bili :
Nizi je od mene,
nije dovoljno harizmatican i muzevan,
nije dovoljno pametan,

nikad ne bi rekla istinu, i mislim da je bolje napisati usput u porucu SMS itd... a kasnije da pricamo kada se vidimo..kada vec zna o cemu se u stvari radi.
Uvek gledam da ublazim, i taj trenutak napravim sto nezvanicnijim mogucim...

Sta ima od toga taj muskarac koji ce cuti PRAVU istinu ? Samo komplexe i poljuljano samopouzdanje...
Za nekog drugog ce biti dovoljno pametan, i muzevan i visok^^

I sta imam ja od toga da nekom saspem tako okrutnu istinu u lice ?

Poslednja izmena:
Treba uvek reci onako kako jeste,pa kud puklo.Nema nista od belih lazi.Cemu ulepsavanje..bezobrazluk i ucenjivanje.To su razlozi.Cao zdravo.

Ako je neko ispao djubre.....

ali ako su to neki razlozi , kao ovi koje sam ja navela - cemu ?

Nije do njih, vec sto se tebi oni ne svidjaju - dovoljno ^^

- - - - - - - - - -

Ja ovom mom jesam, pa neka se pusi!

Jel si se osecala bolje od toga... ??

Ako je neko ispao djubre.....

ali ako su to neki razlozi , kao ovi koje sam ja navela - cemu ?

Nije do njih, vec sto se tebi oni ne svidjaju - dovoljno ^^
Opet reci istinu.Na kraju krajeva ako neko nije moj tip,ne doada mi se u tom nekom pogledu ne bih ni ulazila u vezu sa njim.Ako bi mi smetalo sto je npr.nizi ili nije dovoljno harizmatican ili je tupav ne daj boze..valjda prvo rocenis tu osobu ne uleces u vezu ili neki odnos tek tako.Zasto bih bila sa nekim ko mi se ne dopada dovoljno.

E da, i mislim da ljudi na kraju prvi znaju da kazu sve negativnosti.. bas ono sve sto iole moze biti necija mana,

jer se plase sta ce da cuju s druge trane... pa da prvi zakucaju ovu drugu osobu :mrgreen:

Pa nije to. Nego kada vas muskarac sutne, vi onda od besa pocnete da kenjjate nesto i navodite mane itd., a do pre dva minuta (dok vam nije saopstio da pali) je bio covek vaseg zivota. LOL :rotf:

Opet reci istinu.Na kraju krajeva ako neko nije moj tip,ne doada mi se u tom nekom pogledu ne bih ni ulazila u vezu sa njim.Ako bi mi smetalo sto je npr.nizi ili nije dovoljno harizmatican ili je tupav ne daj boze..valjda prvo rocenis tu osobu ne uleces u vezu ili neki odnos tek tako.Zasto bih bila sa nekim ko mi se ne dopada dovoljno.
Neke mane ne uocis na pocetku,
a i ako uocis... zbog nekih drugih vrlina odlucis da zapocnes tu vezu...
i na kraju shvatis da ne mozes s onim mana sa pocetka... jer nisi zavolela osobu. To je.

perla velika je razlika izmedju raskida dvoje 17 godisnjaka posle tri nedelje setnje kalisem, i raskida posle 7 godina veze/braka dvoje 30 i kusur ljudi (primer)
ovo tvoje iz uvoda mi je ok ali za ovaj prvi slucaj
posle jedne ozbiljne i duboke price ne moze da se raskine zato sto ti je prenizak :lol:

Istina i samo istina.
Mrzim lazi.
Ne postoje male i velike lazi. Samo lazi. Onaj ko me laze, laze prvo sebe, a meni pokusava da vredja intelegenciju.
Ne podnosim licemere koje migolje, beze, manipulisu, takvi nikad nisu otvoreni i direktni, puni su izgovora za svoj kukavicluk, sujetu, dvostruke zivote koje vode.
Ja volim i najgoru istinu, nego najlepse lazi.

perla velika je razlika izmedju raskida dvoje 17 godisnjaka posle tri nedelje setnje kalisem, i raskida posle 7 godina veze/braka dvoje 30 i kusur ljudi (primer)
posle jedne ozbiljne i duboke price ne moze da se raskine zato sto ti je prenizak :lol:

Vec samo sto ti je pretanak i/ili prekratak. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Istina i samo istina.
Mrzim lazi.
Ne postoje male i velike lazi. Samo lazi. Onaj ko me laze, laze prvo sebe, a meni pokusava da vredja intelegenciju.
Ne podnosim licemere koje migolje, beze, manipulisu, takvi nikad nisu otvoreni i direktni, puni su izgovora za svoj kukavicluk, sujetu, dvostruke zivote koje vode.

Ja sam naspram proseka surovo iskren...ali i dalje daleko od tvog ideala. Nema toga...tesko.

Da.... raskidi posle par godina, ili zajednickog zivota su mnogo kompleksniji...
Ali o tome znam malo....

ajde da pricamo o ovim vezama od po par meseci... ili godinu dana.

- - - - - - - - - -

Istina i samo istina.
Mrzim lazi.

Pretpostavljam da mozes da se setis barem jednog takvog razloga..... Kako si se osecala sa tim sto ti je rekao "Istinu i samo istinu". ) a to je njegova istina btw. a ne objektivna istina) :mrgreen:

Jel ti je bilo na korist ili na stetu sto si to saznala ? :think:

Ja sam naspram proseka surovo iskren...ali i dalje daleko od tvog ideala. Nema toga...tesko.

Nije to ideal...to je prosto moja ravan. Koliko sam iskrena, toliko trazim...nekome je to previse, nekome taman.
Ljudski je pogresiti, i slagati...i oprostiti. Ali, nije ljudski kad ti neko zloupotrebi poverenje, i oprost, i to vise puta. E, sa takvim osobama (nebitno m/z) i nemam sta da trazim.
Dva sveta.

Da.... raskidi posle par godina, ili zajednickog zivota su mnogo kompleksniji...
Ali o tome znam malo....

- - - - - - - - - -

Pretpostavljam da mozes da se setis barem jednog takvog razloga..... Kako si se osecala sa tim sto ti je rekao "Istinu i samo istinu". ) a to je njegova istina btw. a ne objektivna istina) :mrgreen:

Jel ti je bilo na korist ili na stetu sto si to saznala ? :think:
Meni je zaista nebitno koliko je trajala veza, ja u svaki odnos ulazim ista. Samo mi manje tesko padnu lazi, kad ih odmah dozivim, i posle, kad prodje ih-haaj vremena...
Istina je jedna. I do nje je lako doci. Prosto-cinjenice.
Ne postoji moja i tvoja istina, samo moj i tvoj stav prema istoj stvari.
Nije mi jos niko rekao raskidamo zato sto te ne volim. Sto si se udebljala. Sto si mi postala nezanimljiva. Sto sam nasao drugu.
Ali jesam cula hrpu lazi, izgovora, i na kraju sam uvek ja ta koja raskine. Znaci, zbog laganja...
Secam se jednog izlaska (davno doduse), ja sam ga pozvala, i na kraju mi je rekao-Ti si fina, intelegentna, duhovita, ali jednostavno mi se ne svidjas, nisi moj tip, ne privlacis me. Ja sam bas bila zaljubljena u njega, ali...
To mi je najlepsa korpa koju sam ikad dozivela. :)

Vec samo sto ti je pretanak i/ili prekratak. :hahaha:
rekla sam duboka veza, kako bre moze da rakine zbog kratkog :zcepanje: pa ne bi upali u dubiozu onda

zbog toga sto si naveo se raskida pivce vrlo brzo, brzinom svetlosti takoreci :zcepanje:
Ali o tome znam malo....

zaboravljas da je ovo pdf za malo starije od tinejdzera
mrzi me da se podsecam kakve sam detinjarije radila sa 17 :confused:
uglavnom sam raskidala posle par dana ili nedelja jer mi je prenizak, dosadan, smotan, glup, ne ljubi s elepo bla bla...trista bubica
raskidala sam tako sto se ne javljam na fon par dana :zkez: vrlo zrelo i odgovorno :lol:
mislim gluposti

Nije to ideal...to je prosto moja ravan. Koliko sam iskrena, toliko trazim...nekome je to previse, nekome taman.
Ljudski je pogresiti, i slagati...i oprostiti. Ali, nije ljudski kad ti neko zloupotrebi poverenje, i oprost, i to vise puta. E, sa takvim osobama (nebitno m/z) i nemam sta da trazim.
Dva sveta.

Realnost izgleda drugacije...to vidis i znas sigurno kad pogledas samo oko sebe.
Jeste zajjeb, ali je tako kako je...

Nedavno na temi Muskarci pitaju zene... na pitanje Da li je ok za vas da raskine preko poruke ili maila...
zene su skoro sve odgovorile - Nije musko ako mi ne kaze u lice razloge itd....

Imam potrebu da kazem sta mislim o tome ~~~~~

95% razlaza odraslih osoba se dese jer nema dovoljno ljubavi.

Jednostavno, osoba nije toliko"into you" , nisi mu dovoljno posebna.. jednostavno - ne voli te.
Svako je osoba sa prednostima i mana.... i sta sada ocekujete na kraju ??

Da ta osoba. koja vas ne voli dovoljno , vam saspe u lice sve vase mane..koje su postale oogromne u njegovim ocima, jer vas ne voli ??

Ajde sada, s kojim izgovorima ste bivale ostavljene.. ili ako je suvise licno.. kako ste se osecali s tim sto ste cule ??

Iz licnog iskustva, kada ostavljam kazem nesto uopsteno: Mislim da nismo jedno za drugo..suvise razliciti.

A pravi razlozi su bili :
Nizi je od mene,
nije dovoljno harizmatican i muzevan,
nije dovoljno pametan,

nikad ne bi rekla istinu, i mislim da je bolje napisati usput u porucu SMS itd... a kasnije da pricamo kada se vidimo..kada vec zna o cemu se u stvari radi.
Uvek gledam da ublazim, i taj trenutak napravim sto nezvanicnijim mogucim...

Sta ima od toga taj muskarac koji ce cuti PRAVU istinu ? Samo komplexe i poljuljano samopouzdanje...
Za nekog drugog ce biti dovoljno pametan, i muzevan i visok^^

I sta imam ja od toga da nekom saspem tako okrutnu istinu u lice ?

Jes malo morgen. Tako sam jednom pokušao da raskinem na fin način, baš kao što si ti napisala, a ona me zaključala i nije mi dala da izađem iz stana.:per: Jbg-a stan bio njen, morao sam da je poslušam.:gace:

Back