gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Nedavno na temi Muskarci pitaju zene... na pitanje Da li je ok za vas da raskine preko poruke ili maila...
zene su skoro sve odgovorile - Nije musko ako mi ne kaze u lice razloge itd....
Imam potrebu da kazem sta mislim o tome ~~~~~
95% razlaza odraslih osoba se dese jer nema dovoljno ljubavi.
Jednostavno, osoba nije toliko"into you" , nisi mu dovoljno posebna.. jednostavno - ne voli te.
Svako je osoba sa prednostima i mana.... i sta sada ocekujete na kraju ??
Da ta osoba. koja vas ne voli dovoljno , vam saspe u lice sve vase mane..koje su postale oogromne u njegovim ocima, jer vas ne voli ??
Ajde sada, s kojim izgovorima ste bivale ostavljene.. ili ako je suvise licno.. kako ste se osecali s tim sto ste cule ??
Iz licnog iskustva, kada ostavljam kazem nesto uopsteno: Mislim da nismo jedno za drugo..suvise razliciti.
A pravi razlozi su bili :
Nizi je od mene,
nije dovoljno harizmatican i muzevan,
nije dovoljno pametan,
nikad ne bi rekla istinu, i mislim da je bolje napisati usput u porucu SMS itd... a kasnije da pricamo kada se vidimo..kada vec zna o cemu se u stvari radi.
Uvek gledam da ublazim, i taj trenutak napravim sto nezvanicnijim mogucim...
Sta ima od toga taj muskarac koji ce cuti PRAVU istinu ? Samo komplexe i poljuljano samopouzdanje...
Za nekog drugog ce biti dovoljno pametan, i muzevan i visok^^
I sta imam ja od toga da nekom saspem tako okrutnu istinu u lice ?
zene su skoro sve odgovorile - Nije musko ako mi ne kaze u lice razloge itd....
Imam potrebu da kazem sta mislim o tome ~~~~~
95% razlaza odraslih osoba se dese jer nema dovoljno ljubavi.
Jednostavno, osoba nije toliko"into you" , nisi mu dovoljno posebna.. jednostavno - ne voli te.
Svako je osoba sa prednostima i mana.... i sta sada ocekujete na kraju ??
Da ta osoba. koja vas ne voli dovoljno , vam saspe u lice sve vase mane..koje su postale oogromne u njegovim ocima, jer vas ne voli ??
Ajde sada, s kojim izgovorima ste bivale ostavljene.. ili ako je suvise licno.. kako ste se osecali s tim sto ste cule ??
Iz licnog iskustva, kada ostavljam kazem nesto uopsteno: Mislim da nismo jedno za drugo..suvise razliciti.
A pravi razlozi su bili :
Nizi je od mene,
nije dovoljno harizmatican i muzevan,
nije dovoljno pametan,
nikad ne bi rekla istinu, i mislim da je bolje napisati usput u porucu SMS itd... a kasnije da pricamo kada se vidimo..kada vec zna o cemu se u stvari radi.
Uvek gledam da ublazim, i taj trenutak napravim sto nezvanicnijim mogucim...
Sta ima od toga taj muskarac koji ce cuti PRAVU istinu ? Samo komplexe i poljuljano samopouzdanje...
Za nekog drugog ce biti dovoljno pametan, i muzevan i visok^^
I sta imam ja od toga da nekom saspem tako okrutnu istinu u lice ?
Poslednja izmena: