razlozi nezadovoljstva fizickim izgledom .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
svako ljudsko tijelo ima frekvenciju , znanstveno se to naziva dnk kod . ali i svaka dusa ima odredenu frekvenciju koju za sada ne mozemo ocitati . posto ponekada nije moguce da se te dvije frekvencije podudare jer je izbor ljudskih tijela ogranicen dolazi do nezadovoljstva . bilo visinom , tezinom , usima , nosem , bojom ociju , velicinom sisa itd .

tako da je sasvim normalno da ljudi pate zbog svog fizickog izgleda jer dusa vuce ( zeli ) jedno a tijelo nudi drugo . kako estetska kirurgija napreduje tako i nasa tijela postaju sve slicnija idealu koji je zapisan u nasoj dusevnoj frekvenci . naime nitko ne zeli biti ruzan osim ako nema takav program u dnk da zeli biti nesto kao lakmus papir za ponasanje ostatka ljudi .

eto to je teorija a praksu dopisite vi . sta bi mijenjali na sebi tj gdje se vasa dusevna i fizicka frekvencija ne podudaraju ?

ja bih volela roze oči, sa kristalima po rubovima zenica i kosu od purpurnog paperja flamingosa
zašto ne mogu da imam roze oči sa kristalima po rubovima zenica, sasvim sam sigurna da moja duša to želi takodje?
zasto? ovo je filozofija, dajte mi odgovore, ja zelim odgovore

Препрека је ентропија, или општа инертнст која се супротстваља животној сили ткз. елан виталу.

То што жели такав изглед јесте део тог елан витала, или твоја идеја у Платоновом смислу, или степен објективације воље у Шопенхауровом. Та твоја идеја егзистира изван појавног света у нечему метафизичком а што се супротставља њеним тежњама. Тако да у појавном свету имамо та метафизичка дешавања објективисана као борбу животне силе која се пробија кроз материју. Или синтропију у општој ентропији.

Кристал може бити илустрација тога.

Ako prilikom kristalizacije kristal ne naidje na prepreku, dobicemo savrsenu simetriju ili objektivaciju njegove sile u materiji.
Ako prilikom kristalizacije kristal naidje na prepreku imacemo nepravilnu figuru ili ruznocu u odnosu na silu koja je pokusavala da se ovaploti.

Ми смо такве силе, а општа енторипја је оно што нас спречаvа да се оваплотимo у свoјој суштини каква је она ствaрно.

Таква ситуација доводи до тога да је у себи свако светан заправо те своје идеје, па се већина људи изненади и разочара када себе види на неком видео снимку, јер оно што он има у свести јесте интуција тога што је упало у метрију у њеној суштини , нешто можемо речи божанско, а оно штп види јесте обејтивација тога у појави која се са тиме не може никако упоређивати.

Ako se ne varam, frekvencija je naziv za učestanost neke pojave u zadanom vremenskom intervalu, recimo u sekundi. Kakve veze ima frekvencija sa DNK ili sa psihom nije baš jasno. A da većina ljudskih bića nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom nije ništa čudno- kad pogledaju oko sebe, uvek mogu da vide nekog ko bolje izgleda. Ali ipak žene predvode u tome- kod njih je taština izraženija...

ja sam upotrijebio izraz frekvencija jer svako tijelo zraci . mozda je taj izraz i tocniji nego sto mislim ali nisam fizicar da dam strucnu definiciju , zato nam na temi fali fizicar . jednostavno lijepih tjela je u dnk bazenu ljudskog roda premalo . lijepo je mozda 10 % stanovnistva ( ono mislim stvarno lijepo ) vecina je prosjecna a imamo dakako i rugobe .

evo ova cura sto je rekla da bi htjela kristalne oci ako se nije salila ja vjerujem da bi ona stvarno to voljela isprobati jer koliko znam to nije niti jedan modni krik koji bi joj bio nametnut sa televizije . i ja imam jednu malu zamjerku na svoje usi . htio bi imati kao vulkanac iz zvijezdanih staza siljaste usi ( ili recimo ocampa iz voyagera ) .

sada da li je to zato sto sam kao mladi voslio star treck ili zato sto mi je to pomalo dijabolicno ili zato sto ima nesto vilinsko u sebi to stvarno ne znam ali znam da mi se svida tako i da sam se rodio prije zvijezdanih staza i naletio na neki opis vilinskih usiju meni bi se to dopalo .

a sta se tice tastine nisu samo ljudi tasti na izgled vec i na materijaln , duhovna ili profesionalna dostignuca .

Tačno, svako (supstancijalno) telo na temperaturi većoj od 0K je izvor elektromagnetnog zračenja sa maksimumom zračenja na frekvenciji koja zavisi jedino od njegove temperature. Al to opet nema veze sa DNK. A izgleda da se lepota nije evolutivno širila kroz ljudsku populaciju jer, kako kažu, ne j*** lep, nego uporan...

svako ljudsko tijelo ima frekvenciju , znanstveno se to naziva dnk kod . ali i svaka dusa ima odredenu frekvenciju koju za sada ne mozemo ocitati . posto ponekada nije moguce da se te dvije frekvencije podudare jer je izbor ljudskih tijela ogranicen dolazi do nezadovoljstva . bilo visinom , tezinom , usima , nosem , bojom ociju , velicinom sisa itd .

tako da je sasvim normalno da ljudi pate zbog svog fizickog izgleda jer dusa vuce ( zeli ) jedno a tijelo nudi drugo . kako estetska kirurgija napreduje tako i nasa tijela postaju sve slicnija idealu koji je zapisan u nasoj dusevnoj frekvenci . naime nitko ne zeli biti ruzan osim ako nema takav program u dnk da zeli biti nesto kao lakmus papir za ponasanje ostatka ljudi .

eto to je teorija a praksu dopisite vi . sta bi mijenjali na sebi tj gdje se vasa dusevna i fizicka frekvencija ne podudaraju ?

Od malena pa kroz ceo zivot sam bila prepoznatljiva , drugacija ... nikad se ni svesno ni nesvesno nisam uklapala u stereotipe oko sebe ... fizicki sam odskakala a onim sto nosim u sebi , nacin kako zracim ... jos vise .
Desavalo se da je to ponekad opterecenje a ponekad velika prednost .
Pre izvesnog vremena sam odlucila da unistim tu fizicku sliku koja me prati da bi dusa vise dosla do izrazaja jer na kraju ona je najbitnija ... meni .
Napravila sam drasticne izmene ... i islo je to neko vreme kako sam htela ... da bi se ovih dana opet uverila da je ipak odlucujuce ono sto sto nosis u sebi ... i dzaba sam krecila .
Daleko sam od savrsenstva ... ali ... nebi nista menjala vise ... sta god da uradim ... ipak sam JA , JA

Takodje mislim da su fizicki i 'psihicki' izgled u finoj i delikatnoj, ali jako bitnoj interakciji.
Navescu banalne primere: Recimo zena koja je oduvek fizicki lepa, od devojcice do... razvijace se i psy na drugaciji nacin, uslovljen raznoraznim pogodnostima i precicama koje joj omogucava prednost fizickog izgleda. Ruzna, ce kompenzirati izgled na racun razvoja raznoraznih 'nutrasnih' lepota, naravno ako ima potencijal.
E sad ima 3. opcija koja donosi najveci benefit toj osobi: devojcica koja je neugledna, mrsavica, ruzno pace, se razvije u divnog labuda kao devojka. To joj omoguci (ako ima potenc.) da razmotri obe opcije, da razmislja, postavlja pitanja..zasto to? zasto tako?...
Naravno da je sve ovo individualno i uz izvesne ograde..ali ima tu nest'

Poslednja izmena:

bik koji sedi se nikad nije slikao jer je smatrao da mu fotografija izvlaci snagu duha i to je to sto bi se trebalo reci o tome. a takodje i ogledalo izbegavati :mrgreen:

svakako postoji jedna magija analogije, koja je danas jednako na snazi kao u prehistorijskoj dobi.
hexer.gif
to vidimo po uniformama, radnoj i svećanoj odjeći itd.; odjećom i maskom (te šminkom i frizurom/bradama) šarlatani i drugi prevaranti ljudima sugeriraju određenu nadmoć, svojstva, funkciju i status, što im golima nikako ne bi uspjelo.

Има ствари које би волела да су другачије на мени, али оне нису узрок неког мог дубоког незадовољства, тако да ја ту не би ништа дирала. Пре би у глави неке ствари променила :lol:

znas kako, striktno govoreci, svi smo mi nezadovoljni svim stvarima jer zivot postoji da bi se prevaziso. banalna stvar. naprimer, ja sam nezadovoljan svojom visinom od 1.90cm jer bi mi draze bilo da sam jedno 2.00m :mrgreen: ali nisam nezadovoljan u smislu da sad imam napade instinkta u svesti koji time iritiraju druge, vaznije, instinkte, time stvarajuci patnju. kontas? prosta stvar. inace ovo za 2.00m sam izmislio :lol: al bilo bi lepse da sam 2.00m.

a zasto ljudi pate? sad cu ti reci zasto: zato sto ne umeju da zaboravljaju odn. da deflektuju napade okoline. kaze ti tata "sine ti imas ruzan nos" i ti sad umesto da prihvatis svoj nos i kazes "ma neka ide sve dodjavala, ruzan sam pa sam ruzan" ti pocnes tripovati "niko me nece hteti" i "moram odmah da se menjam" i tako svoje prave ciljeve zamenjujes tudjim ciljevima i postajes gadniji nego sto si bio.

Back