razlog moje mrznje

Anđelko čuo za strast, nekontrolisane emocije, transformaciju mržnje i negativnih emocija kroz katarzu u ljubav :zaljubljena:
..
ovo dole već si tu negde...da...problem sa voljenjem i prihvatanjem sebe prvenstveno...da ima toga...prošlo se i kroz to

- - - - - - - - - -

Nisam cuo rodjen sam sa tim :rumenko: :flert: Volim da Volim :heart: ali ne one koji me mrze :mrgreen:

Kako bi ja zadvoljavao 1000 zena da nemam ljubav :per: :hahaha:

Da kada nismo voljeni od osobe koju zelimo :rumenka: pocnemo da hejtujemo :aha: mada ja kanalisem takva losa osecanja kroz Hot i Cam devojcice koje mi vracaju ljubav :zper: :lol:

znaci, tresla se gora, rodio se mis?

dosla tako jedna moja bivsa kod burazera poslovno naravno i pocela da hvali kako se udaje kako je nasla divnog i lepog decka koji je slusa i ispunjava zelje , kako bi samnom lila suze svaki dan a ovako je najsrecnija ,.... tralalalal
i uzme moj burazer i kaze joj da ti pokazem nesto pa izvadi mobilni i tu slika ja sa nekom novom polovnjacom se ljubim do daske, ...

okrenu se polovnjaca u krug, poce da se trese, da gubi dah, i otrca sva jecajuci ....a hah ha ha hahaha z:cry::zcool:

opet zene ovde najvise postuju- jasno je koji je pol najvise ozlojedjen ...z;)

Iz svakog tvog posta se prosto vidi da nisi ozlojadjen uopste.z:lol:

- - - - - - - - - -

Nekad mislim da sva ta tvoja opsesija cednoscu zapravo ima veze sa tim sto tvoja zena nije bila nevina i nisi joj bio prvi, a ovde to neces da priznas, i to ti izjeda srce i truje, i da je to mozda jedan od razloga zbog kojih je mrzis.

To covece uopste nije bitno.

uzasno sam pozitivan covek. nikog ne mrzim, svi smo ljudi, braca smo. svi smo rodjeni isti i pred zakonom i pred biblijom, bogom mi smo isti, sveta deo, ma mravi bre, zrno peska. ma kakvog peskaq, mi smo nule! koliko je to velik i neizmerni svet koji je bog stvorio i kako mali smo mi kad pogledamo gore kad je noc!

kako mozes da mrzis ista?

- - - - - - - - - -

i ti sto mrze, mrzim ih iz dna duse

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da mi nije poznat taj osecaj.

meni je to nemoguće...prosto mi je nemoguće...da nisi nikad onako na tren, na momenat, na milisekund osetila mržnju da li prema sebi, da li prema nekome drugom
..
i ne radi se o besu i afektu...nego radi se o dubljem i trajnijem osećanju...i generalno sveopštoj nemoći..
..
nikad nemoć nisi osetila u vidu neke situacije, želela da je drugačije, da se promeni nešto???...
..
jesi li ti od onih ravnodušnih možda??
..
sorry što pitam ovako....već je prošla ponoć...ali znam negde da tebi sa osećanjima prilično dobro ide

meni je to nemoguće...prosto mi je nemoguće...da nisi nikad onako na tren, na momenat, na milisekund osetila mržnju da li prema sebi, da li prema nekome drugom
..
i ne radi se o besu i afektu...nego radi se o dubljem i trajnijem osećanju...i generalno sveopštoj nemoći..
..
nikad nemoć nisi osetila u vidu neke situacije, želela da je drugačije, da se promeni nešto???...
..
jesi li ti od onih ravnodušnih možda??
..
sorry što pitam ovako....već je prošla ponoć...ali znam negde da tebi sa osećanjima prilično dobro ide
Da, nemoc i svakakve druge osecaje i bes, ali ne mrznju, pa jos da to traje i traje. Zaista nisam. I neke krajnje pokvarene ljude sam vise prezirala i zalila, nije tu bilo mrznje.

Da, nemoc i svakakve druge osecaje i bes, ali ne mrznju, pa jos da to traje i traje. Zaista nisam. I neke krajnje pokvarene ljude sam vise prezirala i zalila, nije tu bilo mrznje.

to je okej.
...
da li te je nečija ravnodušnost više pekla recimo nego da te je mrzeo (gajio makar neke emocije prema tebi)
..
i da li ti koristiš ravnodušnost u M/Ž odnosima? mislim da nekog samo ladno isključiš, staviš na shut down

па зар презир није једна врста мржње
Pa ne, neko ti je bednik, mizeran i sl, u tom smislu, to je vise za zaljenje.

- - - - - - - - - -

to je okej.
...
da li te je nečija ravnodušnost više pekla recimo nego da te je mrzeo (gajio makar neke emocije prema tebi)
..
i da li ti koristiš ravnodušnost u M/Ž odnosima? mislim da nekog samo ladno isključiš, staviš na shut down
Zavisi, na prvu loptu verovatno bi svako pohrlio pre ka mrznji nego ravnodusnosti ali ne zelim mrznju ni od mene ka drugima ni od drugih ka meni, ravnodusnost je ok, jer ima i onih koji nisu ravnodusni, koji me vole.
Kad je neko ravnodusan, mogu da budem tuzna, nikako da mrzim. Drugim recima, stalo mi je do meni dragih ljudi ostatku covecanstva zelim sve najbolje.

Iza mrznje vidim bespomocnost, zatvorenost uma i srca u sopstvenu tamnicu. Tuzni su to ljudi, nesrecnici takoreci.

Poslednja izmena:
Sve neki sveci i svetice.
Jesam, osetila sam mržnju što se kaže iz dubine duše. Prezir, bes, odvratnost, odbojnost, želja za nečijim uništenjem...rečju mržnja, poznata mi je na žalost. Nebitno kad i prema kome.
dobra vest je da sam to teško podnošljivo stanje duha uspešno prevazišla. Racionalizirala uzrok, preispitala sebe milion puta i odagnala to ...Onaj trenutak kad sam postala ravnodušna bio je kraj priče.
Mučno stanje, poput bolesti i svakako jeste odraz lične slabosti u tom trenutku.

Jesam, osetila sam mržnju što se kaže iz dubine duše. Prezir, bes, odvratnost, odbojnost, želja za nečijim uništenjem...rečju mržnja, poznata mi je na žalost. Nebitno kad i prema kome.
dobra vest je da sam to teško podnošljivo stanje duha uspešno prevazišla. Racionalizirala uzrok, preispitala sebe milion puta i odagnala to ...Onaj trenutak kad sam postala ravnodušna bio je kraj priče.
Mučno stanje, poput bolesti i svakako jeste odraz lične slabosti u tom trenutku.

...samo to htedoh da priupitam, da li je neko osetio :hvala:

Ne foliraju se svi koji napisu da nisu osetili mrznju, meni je iskreno nenormalno da zelim necije unistenje bar kada su u pitanju musko zenski odnosi..verovatno bih da mi neko povredi ozbiljno neko drago bice, cupala grkljan ali to su ozbiljne stvari...ovako siroko mu polje.

Poslednja izmena:

Back