***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
andjeo je pao! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propadanje se ne odnosi samo na starenje, sto je zajednicko svim ljudima i predstavlja fizicko propadanje, vec prvenstveno na duhovno, ali i fizicko. Ljudi koji napuste Boga napustili su Ljubav - mislim da je svaki drugi komentar suvisan.
Zivot sam po sebi nije uvek blagoslov. Zamisli da neko zivi u podrumu gde ga svakodnevno muce, i tako doveka. Problem je sto mi uvek gledamo iz neke svoje perspektive sa svojim pretpostavkama (a koje nisu opste). Dakle to sto je Lucifer ziv ne znaci da je srecan. Recimo, dovoljno je da ga vecno muci zavist prema Bogu. Zamislite da ste vecito drugi, i da vas to izludjuje, i izludjuje, i izludjuje... ali ne mozete nista po tom pitanju. NIKADA!!!
Ljudi ne treba da cekaju apokalipsu, to je takodje krajnje pogresno. Covek treba da radi na sebi i da se unapredjuje konstantno, a stvari kao sto je apokalipsa ce tada moci da doceka spreman i miran, jer uradio je sve sto je bilo u njegovoj moci. Naravno, malo ljudi se ponasa zaista ovako... zato i strepe.
O zlu probaj da mislis kao o neznanju. Ono sto covek cini a sto se definise kao zlo, zapravo je posledica neznanja. Mislim da je negde vec diskutovano... Ljudi cine greske iz neznanja. Kada bi znali svu predistoriju, i sve posledice svakog svog dela, i sve razumeli, onda bi cinili samo ispravne stvari i zapravo bili u potpunom skladu sa Bogom. Posto ne znamo, pravimo (gooooomilu) gresaka, pa to cak rade i andjeli. Jer oni takodje nisu Bog, jedini SVEznajuci. Da li sada shvatate moc vere? Vera je ono sto kompenzuje to neznanje. A pomoc koju covek ima, mali kompas koji mu je ugradjen, jeste ona intuicija o kojoj je takodje negde diskutovano.
Posto je Lucifer izgubio veru u Boga, i smatrao da je Bog napravio gresku, i pobunio se da bi tu gresku ispravio (iz njegove perspektive gledano), desilo se sta se desilo.
Znanje ce uvek pobediti neznanje, i dobro nadvladati zlo. Imate vere!!!![]()
![]()
Gde na zemlji?
http://2.***************/_AX9OEAk-Z5c/Rh2f8f81WBI/AAAAAAAAAo8/Bj6igrgNgnw/s400/Angelcorpse+-+Of+Lucifer+And+Lightning.jpg
![]()
![]()
![]()
Jes,pobedio ga je tako sto ga je bacio na smetliste,tj nama,pa sad mi treba da se borimo sa njim!Jaka mi pobeda!
Tako cu i ja da ocistim smece iz svog dvorista a isto lepo bacim kod komsije,a posto sam jaca od komsije,on mi ga ne sme vratiti,a ja sam pobedila smece!Kakva pobeda!![]()
...pali andjeo-Lucifer je predstavljen znakom vodolije
odnosno opozicija znaka lava ,upravo lava jer je taj znak ga predstavljao dok je bio u raju
sto znaci pad lava sa neba na zemlju sto daje vodoliju-Lucifera...
O kad bi bilo tako!!
Video sam strasno pametne ljude koje cine zlo sa uzivanjem, to ne mogu da opisem ali kad sam to video shvatio sam da zlo nije samo neznanje vec mnogo vise od toga...
U podrucju Zemlje Sotona ceka unistenje... a dok ga ceka zavodi ljude da cine zlo... da postanu zli i odvaja ih od Boga na razne nacine.....![]()
De,poduci me kako da se oduprem iskusenju na koje me Sotona svakodnevno zavodi.Ne zelim vise da cinim zlo,ne zelim,ali nisam dovoljno jaka da mu se oduprem!
![]()
...pali andjeo-Lucifer je predstavljen znakom vodolije
odnosno opozicija znaka lava ,upravo lava jer je taj znak ga predstavljao dok je bio u raju
sto znaci pad lava sa neba na zemlju sto daje vodoliju-Lucifera...
znala sam da su sve vodolije zlo
a sad znam i što![]()
De,poduci me kako da se oduprem iskusenju na koje me Sotona svakodnevno zavodi.Ne zelim vise da cinim zlo,ne zelim,ali nisam dovoljno jaka da mu se oduprem!
![]()
Moj mili muz je dupla vodolija,ali ne bih ga dala ni zasta na svetu!
He, he, mi Vodolije smo zakon, samo sa duplom ti nije lako. Jos ako joj je Sunce u prvoj kuci...
voljom![]()