Razlike u godinama

Meni nisu bitne razlike u godinama i nemam ništa protiv velikih razlika ako se dve osobe suprotnog pola privlače.
Mislim da ljudi koji osuđuju ljude u takvim vezama/šemama imaju pomalo zatucane poglede i u fazonu su da otpisuju estetsku i seksualnu vrednost žena koje premaše 45-tu(kao one su premašile 45 i nikom više nisu interesantne, "za staro su gvožđe" i treba da postanu aseksualne). Pogledajte primer Makrona i njegove žene ili Verice Rakočević i njenog muža. Realno šta im fali? Godine su samo brojka i kod nas neki ustaljeni starosni limiti meni nemaju nikakvog smisla, bezveze su skroz.

Evo uzeću primer sebe. Ako bih između holivudskih glumica birao da budem u šemi sa Selmom Hajek ili sa bilo kojom drugom glumicom koja je u dvadesetim godinama(ma koliko da je zgodna riba), deset puta pre bih izabrao Selmu, a ona bi po godinama mogla da mi bude skoro pa majka, pa šta.

Poslednja izmena:
Жене воле старије и зрелије мушкарце, а мушкарци воле млађе жене.

Ја сам мислио да је та дилема давно решена.
Док жене не наврше три-четири банке, е онда почињу да воле млађе, опремљеније и издржљивије мушкарце. :)))

Šta mislite, kolike razlike u godinama su ok za vezu, seks ili bilo šta drugo. Ja mislim da godine nisu važne ni najmanje ako postoji obostrana privlačnost
Bravo, najinovativnija tema na forumu ikada, može slobodno da se nazove avandgardnom! Od kad je sveta i veka ljudi sebi nalaze partnera na osnovu različitih parametara, često tu budu ogrromne razlike u godinama ali su obično nebitne. Bitno je to da niko do sada nije pričao o tome, da nikome nije palo na pamet da se izjasni i da podstrkne druge ljude da se izjasne. Kapiram da će upravo kreće stihijsko izjašnjavanje širom zemaljske kugle, ili ploče. Hvala Kaki što postojiš.
Poyy

Bravo, najinovativnija tema na forumu ikada, može slobodno da se nazove avandgardnom! Od kad je sveta i veka ljudi sebi nalaze partnera na osnovu različitih parametara, često tu budu ogrromne razlike u godinama ali su obično nebitne. Bitno je to da niko do sada nije pričao o tome, da nikome nije palo na pamet da se izjasni i da podstrkne druge ljude da se izjasne. Kapiram da će upravo kreće stihijsko izjašnjavanje širom zemaljske kugle, ili ploče. Hvala Kaki što postojiš.
Poyy

poyyy

Зависи шта су то веће разлике, четрдесетак, педесетак годиница старији "дечко" тешко да ће моћи добро да секса... на дуже стазе...

Back