Šta mislite, kolike razlike u godinama su ok za vezu, seks ili bilo šta drugo. Ja mislim da godine nisu važne ni najmanje ako postoji obostrana privlačnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nisu. Treba biti na nekom bar približno istom nivou zrelosti, ako se radi o veziBravo! Samo što i u tom slučaju, godine ipak nisu baš samo broj. Odnosno, nisu baš zanemarljive.
Za mene od 1960.-2001.Ja sam 81 i mislim da je za mene 91,93 i 94.![]()
Pa ne znam bašЖене воле старије и зрелије мушкарце, а мушкарци воле млађе жене.
Ја сам мислио да је та дилема давно решена.
Жене воле старије и зрелије мушкарце, а мушкарци воле млађе жене.
Док жене не наврше три-четири банке, е онда почињу да воле млађе, опремљеније и издржљивије мушкарце.Жене воле старије и зрелије мушкарце, а мушкарци воле млађе жене.
Жене воле старије и зрелије мушкарце, а мушкарци воле млађе жене.
Bravo, najinovativnija tema na forumu ikada, može slobodno da se nazove avandgardnom! Od kad je sveta i veka ljudi sebi nalaze partnera na osnovu različitih parametara, često tu budu ogrromne razlike u godinama ali su obično nebitne. Bitno je to da niko do sada nije pričao o tome, da nikome nije palo na pamet da se izjasni i da podstrkne druge ljude da se izjasne. Kapiram da će upravo kreće stihijsko izjašnjavanje širom zemaljske kugle, ili ploče. Hvala Kaki što postojiš.Šta mislite, kolike razlike u godinama su ok za vezu, seks ili bilo šta drugo. Ja mislim da godine nisu važne ni najmanje ako postoji obostrana privlačnost
slazem se ili materijalni interesŠta mislite, kolike razlike u godinama su ok za vezu, seks ili bilo šta drugo. Ja mislim da godine nisu važne ni najmanje ako postoji obostrana privlačnost
Bravo, najinovativnija tema na forumu ikada, može slobodno da se nazove avandgardnom! Od kad je sveta i veka ljudi sebi nalaze partnera na osnovu različitih parametara, često tu budu ogrromne razlike u godinama ali su obično nebitne. Bitno je to da niko do sada nije pričao o tome, da nikome nije palo na pamet da se izjasni i da podstrkne druge ljude da se izjasne. Kapiram da će upravo kreće stihijsko izjašnjavanje širom zemaljske kugle, ili ploče. Hvala Kaki što postojiš.
Poyy