Razlika2

M.Z

Početnik
Poruka
9
Zdravo!

Ovo pitanje je vec jednom bilo postavljeno. Zeleo bah da znam koja je razlika izmedu mene i moga brata blizanaca. Ja sam roden 8.8.1991 u 21.25 a moj brat u 21.30. Na ovo pitanje je vec jednom odgovoreno ali bih vas ja molio da mi nesto vise kazete o toj razlici!

Hvala

M.Z:
Zdravo!
Ovo pitanje je vec jednom bilo postavljeno. Zeleo bah da znam koja je razlika izmedu mene i moga brata blizanaca. Ja sam roden 8.8.1991 u 21.25 a moj brat u 21.30. Na ovo pitanje je vec jednom odgovoreno ali bih vas ja molio da mi nesto vise kazete o toj razlici!
Hvala
Evo ti još jedan podatak koliko je bitna ta RAZLIKA :
Ako ti tata postane kralj, ti, kao stariji nasledićeš PRESTO, a brat, kao mlađi, naleđuje DUGOVE !!! :lol:

M.Z:
Zdravo!

Zeleo bah da znam koja je razlika izmedu mene i moga brata blizanaca. Ja sam roden 8.8.1991 u 21.25 a moj brat u 21.30. Na ovo pitanje je vec jednom odgovoreno ali bih vas ja molio da mi nesto vise kazete o toj razlici!

Hvala

Razlika je dosta velika. U astrologiji je 4 minuta vrlo vazno. Kao prvo: Vi i Vas brat ste u ustom znaku i u istom podznaku, samo sto imate razlicite poglede i svako se drugacije ponasa. Jedan je miran a drugi je nemirne prirode.

Da imate podznak na istom stepenu, tada bi imali isti zivot, isto bih razmisljali ali ovako su Vam zivotni putevi razliciti. Kako u poslu, tako i u ljubavi.

Back