Razlika izmedju veze i izlazenja?

Da li zaista mislis da sve devojke sa 18 godina razmisljaju na taj nacin, a posebno da su razmisljale u vreme kad je Dee pravljen?
I dan danas se vecina oslanja na zakletve tipa "necu unutra majke mi" (u tu kategoriju upada tvrdnja da je zahebo on)
I ne samo mlade nego i one matorije i iskusnije.

Sto ne znaci da ne zele na fakultet ili da su ciljano, ili podsvesno zelele da ostanu trudne.
A to sto mu veruju..., tu ide ona logika... pa sta ces sa njim ako mu ne verujes...itd...

E meni ti i te kojima je to vid zastite su mi misterija... msm i da ce ostati...:lol:

Па у суштини излажење је углавном без везе, а веза је углавном безизлазна, што нас опет доводи до закључка да је веза један затворен,безизлазни систем,

док је излажење један отворен, безвезни процес.

Парадоксално кад смо у систему ми тежимо процесу, а кад смо у процесу онда тежимо систему, што ће рећи у безизлазним ситуацијама тежимо безвезним решењима, а у безвезном режиму западамо у

безизлазно стање, одатле следи да у тим реверзибилним релацијама између веза и излажења, затвореног и отвореног, система и процеса, ми годинама и годинама пресипамо из шупљег у празно ( у ужем и

ширем смислу)... и на крају, кад се уморимо од свега тога, дођемо на Крсту и питамо "Где прославити венчање?"

:ok:
I onda shvatiš da su bezizlasnost i bezveznost bile male mace u odnosu na postvenčano stanje, i onda ostavljaš višegodišnji staž na Krsti kao "srećno udata žena". :lol:

Screen_Shot001.jpg

I ko bi ocekivao nesto ? :lol: zene koje stalno odaslilju poruke - Nedam sex, necu sex, ne muvaj me, nemoj me zeleti ........ :hahaha:

Dok one tamo kazu : ohhh i was looking your cock, can i suck it hun ? :rumenka:

I sad mi reci od koje da ocukujem :rumenko: - forumashice ili SL devojke :zper: :lol:

- - - - - - - - - -

Samo sto to nije sex. RL sex je nesto drugo Anhele.

Nije znam to :aha: ali te devojke makar virtuelno zele sex :mrgreen: a ove ga izbegavaju :lol:

Back