Razlika izmedju veze i izlazenja?

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Secam se da je jednom jedna forumasica napisala nesto tipa da striktno razdvaja vezu od izlazenja ili dejtinga.
Znaci 2 vrste ljubavnog odnosa.

Da li vi isto radite? Kakav je vas stav o tome da neko tako postavlja svoj ljubavni zivot? Kako zapravo vrsite to razdvajanje? Sta je izlazenje, a sta prava veza za vas?

Tebe večeras krenulo otvaranje tema, a? :lol:
Izlaženje je samo jedan delić veze.

Pa nije me bilo skoro 20 dana. Svaku ideju sam zabelezio u wordu. Imam jos 2 teme za sutra.:lol:

Ustvari, jos 6 tema ukupno, a jos 2 na Zenama.:lol:

- - - - - - - - - -

Izlaženje je samo jedan delić veze.

Ne mislim izlazenje kao izlazenje vec izlazenje kao posebnu vrstu veze u kojoj valjda ima i sexa.

Veza je obostrana želja (i svest o istoj) da se odnos neguje i čuva, jer su oboje jedno drugom emotivno važni.
Izlaženje je puko zabavljanje od danas do sutra bez većeg emotivnog ulaganja, bez želje za dubljim povezivanjem i bez želje da se to sve neguje i sačuva, u stilu "ako se i desi nešto više ok, ako ne nikom ništa".

Secam se da je jednom jedna forumasica napisala nesto tipa da striktno razdvaja vezu od izlazenja ili dejtinga.

Da li vi isto radite? Kakav je vas stav o tome da neko tako postavlja svoj ljubavni zivot? Kako zapravo vrsite to razdvajanje? Sta je izlazenje, a sta prava veza za vas?

Veza ima rok trajanja, izlazak takodje, jbg :lol: al kraci, mada moz se produzi u vezu / sto bi znacilo da veza duze traje, eto razlike valjda ....

"izlazenje" je u tom slucaju sinonim za neobavezan seks.

Da, ali sta je to "neobavezan seks" po vama? Gde je granica izmedju neobaveznog i obaveznog seksa? I koje su to obaveze?
Cvetak ti je lepo obrazložila:
Veza je obostrana želja (i svest o istoj) da se odnos neguje i čuva, jer su oboje jedno drugom emotivno važni.
Izlaženje je puko zabavljanje od danas do sutra bez većeg emotivnog ulaganja, bez želje za dubljim povezivanjem i bez želje da se to sve neguje i sačuva, u stilu "ako se i desi nešto više ok, ako ne nikom ništa".

sta pitas?
razliku izmedju veze i kres kombinacije?
Da....

- - - - - - - - - -

Cvetak ti je lepo obrazložila:

Slazem se, ali ne misle svi isto te treba videti sta drugi misle.:)

Kad je prava veza nema izlaženja.
Proveriš vrata, dal' su zaključana....
I, ondak, delješ !
Pa, jel' nije ?

Pa nije me bilo skoro 20 dana. Svaku ideju sam zabelezio u wordu. Imam jos 2 teme za sutra.:lol:

Ustvari, jos 6 tema ukupno, a jos 2 na Zenama.:lol:

- - - - - - - - - -

Ne mislim izlazenje kao izlazenje vec izlazenje kao posebnu vrstu veze u kojoj valjda ima i sexa.

Yeah, što više tema, to bolje...Presipanja iz šupljeg u prazno nikad dosta...

Izlazenje je dok jos birka opcije i drzi vise novcanika otvoreno.
Veza je kad se opredeli samo za 1 na krace ili duze staze.

A ako devojka ima 3000 evra platu, jer upravo od te devojke sam i procitao ovako nesto?:)

- - - - - - - - - -

Yeah, što više tema, to bolje...Presipanja iz šupljeg u prazno nikad dosta...

Da mi NIna i Tab daju platu na kraju.:deda::lol:

Back