Hajde malo opuštenih tema. Znate li ovako iz glave koja je razlikacizmeđu tuširanja i kupanja u kadi ili tuš kabini? Ili je to možda jedno te isto? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se uvek prvo okupam dobro pa tek onda punim kadu kada to radim. Ali ne ostane vruće vode da napunim celu kadu da mi bude onako vrućkasto, da se parim i kadi.U kadi ležiš u vlastitoj prljavštini.
Slažem se, za opuštanje je dobra stvar, ali da biram između tuš kabine i kade, uvijek tuš.Ja se uvek prvo okupam dobro pa tek onda punim kadu kada to radim. Ali ne ostane vruće vode da napunim celu kadu da mi bude onako vrućkasto, da se parim i kadi.![]()
Ja volim kadu. Lepo sednem da ne isprskam kupatilo i krene voda klizi niz mene.Slažem se, za opuštanje je dobra stvar, ali da biram između tuš kabine i kade, uvijek tuš.
Znači ja kad uđem i operem se u stojećem stavu sa sve glavom ja sam se istuširao? Znači oni koji stoje dok se peru oni se nikada nenkupaji oni se samo tuširaju?i kupanjem u kadi i tuširanjem se održava higijena..tako da razlike nema osim sto kod kupanja ležis a kod tuširanja stojiš![]()
prijatelju,ti kada protumaciš zahebanciju niko te ne razume.....odoh da se istuširamZnači ja kad uđem i operem se u stojećem stavu sa sve glavom ja sam se istuširao? Znači oni koji stoje dok se peru oni se nikada nenkupaji oni se samo tuširaju?
Ja ti nisam prijatelj.prijatelju,ti kada protumaciš zahebanciju niko te ne razume.....odoh da se istuširam![]()
ne lezis u prljavstini, nego se lagano rastvaras, dok vise nema sta da se rastvori a onda ispustis vodu i isperes ostatke cistom vodom po mogucstvu sa rasprsivacem jer time se dodatno okupas i u negativnim jonima!U kadi ležiš u vlastitoj prljavštini.
Sto ja volim da isprskam kupatilo, cudo jedno!Ja volim kadu. Lepo sednem da ne isprskam kupatilo i krene voda klizi niz mene.
Kada je demode tu se kiseliš tj skidaš slojeve štroke kupanje nedeljom. Tuširanje je svaki dan.
Ali zapiranje je bolja varijanta plahneš se po segmentima. Deli se na bulju, noge ispod pazuha i kosa. To su ustvari zone smrada![]()