razlichit zvuchni signal za razlichite sender-e

J

Justine

Gost
da li neko zna moze li se uchitati neki add-on za Outlook Express, tako da prilikom stizanja nove poruke u Inbox od odredjenog poshiljaoca, dobijem specifican zvuchni signal koji ce me obavestiti o tom eventu....ali ne ona fora da je isti za sve sendere, nego da svakom mogu da dodelim odgovarajuci zvuk? nisam zainteresovana za prelazak na novog mail clienta! hvala!

Mozes da namestis zvuk za primanje mejla koji ti zelis ali da za svakog namestis poseban zvuk,to vec ne znam.
Ovo ces uraditi:
Control Panel>Sounds and Audio devices>Sounds>I u program events namestis new mail notification(stavis zvuk koji ti hoces) ali mora biti u .wav formatu.Najbolji je zvuk Homer:wooooooohooooooo ako ti treba ostavi mejl.

Leka:
Ovo ces uraditi:
Control Panel>Sounds and Audio devices>Sounds>I u program events namestis new mail notification(stavis zvuk koji ti hoces) ali mora biti u .wav formatu.Najbolji je zvuk Homer:wooooooohooooooo ako ti treba ostavi mejl.

Leko, bash bi bilo lepo da mi poshaljesh Homera :lol:. Adresa je moonlight27yu@yahoo.co.uk. Hvala ti puno! :wink:

Mada bih i dalje volela da mogu da odvojim 'bitnu' poshtu od 'nebitne', pa ako neko zna kako da to ostvarim nek' se javne. Dobro bi bilo i da postavim zvuk za samo jednog Sendera a kad shalju ostali da 'cuti' :)

najzad sam downloadovala IncrediMailXE i kad sam ga instalirala i startovala program dobijem obaveshtenje da 'program has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, please contact program vendor'...blago meni! :roll: pa ga onda deinstalirala pa reinstalirala i opet je sve isto. A imam Win98 SE i trebalo bi da radi pod njim.

Arsa:
znam da incredi mail radi na XP-u, a sto se tice win 98... neznam. Predji na windows XP (a sta ti drugo preostaje :) )) i cekaj mail....

Toliko me iznervirao glupavi IncrediMail da sad u inat necu da instaliram WinXP! :evil: Ok, nije samo zbog toga nego imam gomilu programa zbog koje mi je neophodna 98-ica, a necu da delim disk na particije samo zbog IMa. Uostalom, namesticu u Outlook Expressu drugu boju za Special Sendera i dodacu zastavicu...svetlo(st) ipak brze putuje od zvuka! :wink: :twisted:

Back