Razgovor sa ateistima

Ma mani se letećih tanjira. Pošto si sam potegao Dečane, hteo sam da te spustim na zemlju i pitam ko je na fresci?
Pošto se hvališ i sve znaš ko i stnco samo ne znate kako čovek može da hoda po vodi :D
E ne možeš ti miran pa bog. A da u pravu si, moj jedini problem je što sve znam.:D :rumenko:
Ali sve je to ništa kada ne znam da hodam po vodi kao ti.:D
Pa BRE Sale! :D :D

stvarno
pa ako vec se i obracas i njemu a i pominjes i mene.
potrazi nasu korespodenciju i vidi i njegovo pitanje kao i moj odgovor.
\da zakljucim
sve religije na ovom svetu isticu vaznost samo njihove religije.
pa i u budizmu , ima se itekako dosta i dokaza , koliko su i miroljubivi...
a tek i koliko su i emotivno vezani za druge a da i nijesu njihovi.
Тако је. Зато је најсигурније бити марсијанер и хејтовати све живо,
уместо бити то што стварно јеси и стати за оно што сматраш
вредним.

Клиначки, досадно.. ни за вртић ниси...

вредним.

Mmmmm huuuuuu, čekao sam da se ti bar jednom meni prva obratiš, a ti ništa. Ti razgovaraš samo sa ateistom, i teistima, a nikako nećeš sa okorelim ateistom, tj. samnom.:D Dobro, dobro, nadam se da ću preživeti.:(

вредним.

e vis
klinac mojim roditeljima cu bit do vijeka
i od kuda tebi da je mrzim ikoga..
u svojoj profesiji , radim i radio sam sa onima koje je drustvo/drustva i odbacivala..
a bez ikakvih moralnih skrupula i tko su i sta su.
za mene , samo ljudsko bice.

za razliku tu od nekih, marsovac je i ti letio i posecivao i druge drzave , kontinente i dolazio u kontakt sa razlicitim religijama , pa i sa BUDIZMOM, TAO i...
recimo ranije sam i postavljao i slike sa takvih putovanja.

a jel si ti igde i bila i zivela u nekoj drugoj drzavi ?

Ja nemam nikakve veze sa Udruženjem ateista. Čak nemamo ni isti stav. Ateisti obično kažu da Bog ne postoji. A ja uvek kažem da Bog ne postoji izvan čoveka. Bog je umišljen.'Oćeš li neki dokaz a?:per:
То је тачно и доказ није потребан.
Само.. Не постоји ваљани доказ да било шта ван тебе постоји,
а не само Бог.

Mmmmm huuuuuu, čekao sam da se ti bar jednom meni prva obratiš, a ti ništa. Ti razgovaraš samo sa ateistom, i teistima, a nikako nećeš sa okorelim ateistom, tj. samnom.:D Dobro, dobro, nadam se da ću preživeti.:(
Рекао си да ћеш да се бесиш ако ти не одговорим на оно питање о Богу.
И ја чекам.. :kafa:

Опет ти научне истине, зар нисмо установили да су те научне истине у суштини научна нагађања, почев од настанка свемира, преко настанка живота?
Sasvim jasno. Zamalo da kažem da su naučne istine moja biblija, pa se setih da u Bibliji ima mnogo naučnih gluposti i uplaših se da ćeš me uhvatiti za reč. I zamisli, od mnogobrojnih naučnih istina, mnoge i ti sam koristiš, pominješ samo ove dve.A ne znaš da je nastanak Svemira naučna istina, a nastanak života nema nikakvu naučnu istinu, još uvek mnoge belosvetske laboratorije rade na tome da je otkriju.

Nisam rekla da si klinac, nego da ti je komunikacija klinačka.
I još da pojasnim.. klinačka al na veoma loš način...
a evo dokaz
koliko religija tvoja utice na tebe upss, hocu reci da nis kao sledbenik nekakcvoga sektaskoga dela budizma , ne stoji kod tebe.

a sto se tice komunikacije , mislim da si u pravu. na zalost nauka i tvrdi da i gliste imaju osecanja ..
tvrde li tvrde.
Hmmm moze bit ali i ne mora znaciti. :roll:

Sve što si ikada video nalazi se isključivo u tvojoj ''glavi'' jednako kako
je i Bog u glavi vernika.
Pa kako je to isto? Ja tebe video, a evo ti mi odgovaraš, znači negde tamo postojiš, baš ti, neću da kažem onakva kavu sam video, jer je mnogo vode proteklo od poslednjeg susreta. pa ni ti ni ja nismo isti. A postoji mogućnost da se opet sretnemo.
A Bog je samo mentalna konstrukcija, i niko ga nikada neće sresti, niti ga je sreo-van biblije, svakako.

Pa kako je to isto? Ja tebe video, a evo ti mi odgovaraš, znači negde tamo postojiš, baš ti, neću da kažem onakva kavu sam video, jer je mnogo vode proteklo od poslednjeg susreta. pa ni ti ni ja nismo isti. A postoji mogućnost da se opet sretnemo.
A Bog je samo mentalna konstrukcija, i niko ga nikada neće sresti, niti ga je sreo-van biblije, svakako.
Sve što si do sada video je prošlost, istorija. Nečega se sećaš, a daleko većeg dela se
i ne sećaš. Kako god. Sve to je snimljeni, arhivirani materijal koji postoji samo u ''tvojoj
glavi' i možemo ga nazvati mentalnom konstrukcijom'. Ne možeš ama baš nikako da
dokažeš da je bilo šta od toga bilo stvarno.

Back