Miroljub je sektaš. ne slušam ga..nije on izmislio kreacionizamKako vam je Miroljub Petrović isprao mozak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miroljub je sektaš. ne slušam ga..nije on izmislio kreacionizamKako vam je Miroljub Petrović isprao mozak.
Miroljub je sektaš. ne slušam ga..nije on izmislio kreacionizam
To i ja kažem ovo prethodno što sam pisao da su bajkeNaravno da su to bajke. Naravno da smo nastali fizičkim procesima.
Znači slažeš se da je priča o bilo kakvom Bogu bajka?To i ja kažem ovo prethodno što sam pisao da su bajke
ako smo rekli isto to je slučajnost... poenta je da od hrpe nečega ne nastaje nešto složeno...Da, ali ti ponavljaš njegove reči.
Pa da nema boga kao ni čoveka, ako ima čoveka onda ima i boga.Znači slažeš se da je priča o bilo kakvom Bogu bajka
ako smo rekli isto to je slučajnost... poenta je da od hrpe nečega ne nastaje nešto složeno...
ljudski DNK je izuzetno složeni softver koji nosi recept za izgradnju mnogo biohemijskih mini fabrika. Ako si ikad pisao neki program onda znaš da slučajnim promenama programskog koda nikad nećeš da dobiješ bolji i složeniji program.. evolucija ne postoji u smislu u kome darvinisti to zamišljaju..genetske mutacije mogu da izmene nešto sitno u DNK ali ne i da dovedu do kvalitativno boljeg programskog koda
Pa da nema boga kao ni čoveka, ako ima čoveka onda ima i boga.
Ti slobodno daj drugu teoriju, samo počni od početka od uzroka
A ko je čovekaČovek je stvorio Boga.
A ko je čoveka
poenta je da nas je nešto stvorilo...dal su to bili neki vanzemaljci ili neki Bog ili veštačka inteligencija..tek vernici veruju da postoji izvorni Tvorac od koga su nastali svi svetovi,,,tog Tvorca zovemo Bog... jedno je verovati u biblijsku priču o stvaranju ili u neku drugu mitološku priču o stvaranju a drugo je verovati da postoji Izvor svega to jest Bog koji je izvorni Tvorac svega što postojiI dok ne saznam šta nas je to stvorilo odbijam da verujem u bilo šta što mi drugi pričaju.
Sada se od Biblijskog Boga odstupilo i stiglo se do Tvorca.poenta je da nas je nešto stvorilo...dal su to bili neki vanzemaljci ili neki Bog ili veštačka inteligencija..tek vernici veruju da postoji izvorni Tvorac od koga su nastali svi svetovi,,,tog Tvorca zovemo Bog... jedno je verovati u biblijsku priču o stvaranju ili u neku drugu mitološku priču o stvaranju a drugo je verovati da postoji Izvor svega to jest Bog koji je izvorni Tvorac svega što postoji
Objasni kako i otkud te sile ustvari šta su prirodne silePrirodne sile.
Objasni kako i otkud te sile ustvari šta su prirodne sile
Bog je jedan od termina kojim se opisuje savršeno, nadljudsko biće, za koje mnogi ljudi vjeruju da je tvorac univerzuma.Sada se od Biblijskog Boga odstupilo i stiglo se do Tvorca.
skoro svaki čovek ima neku svoju predstavu o Bogu.. u Bibliji je zapisana predstava o Bogu koju su imali stari Jevreji... ja sam pristalica toga da se iz svega prihvati ono što je korisno, odbaci ono što je nekorisno i doda nešto lično svoje (vidi Brus Lijeve citate za ovu mudrost)...iz hrišćanstva sam naučio da treba voleti sebe, bližnje i Boga i da se treba boriti protiv gordosti u sebi...ostalo su samo priče a te poruke su suština hrišćanstva... stari Zavet mi se nikad nije preterano dopadao..nisam ga pročitao...iz Novog zaveta sam pročitao Jevanđelja ostalo mi je bilo dosadno...izvukao sam ono što mislim da je korisno, odbacio ono što mi ne izgleda korisno, razvio neke svoje misli i teram dalje...Sada se od Biblijskog Boga odstupilo i stiglo se do Tvorca.
Ako ne znaš, kako znaš da je imaginaran.Tu dolazi do onoga što ja kažem ne znam, ali ja ne lažem ljude sa nekim imaginarnim stvorenjima.
Ako ne znaš, kako znaš da je imaginaran.
skoro svaki čovek ima neku svoju predstavu o Bogu.. u Bibliji je zapisana predstava o Bogu koju su imali stari Jevreji... ja sam pristalica toga da se iz svega prihvati ono što je korisno, odbaci ono što je nekorisno i doda nešto lično svoje (vidi Brus Lijeve citate za ovu mudrost)...iz hrišćanstva sam naučio da treba voleti sebe, bližnje i Boga i da se treba boriti protiv gordosti u sebi...ostalo su samo priče a te poruke su suština hrišćanstva... stari Zavet mi se nikad nije preterano dopadao..nisam ga pročitao...iz Novog zaveta sam pročitao Jevanđelja ostalo mi je bilo dosadno...izvukao sam ono što mislim da je korisno, odbacio ono što mi ne izgleda korisno, razvio neke svoje misli i teram dalje...
ko će da mi zabrani? imam slobodnu volju da biram ono što mislim da je korisno za mene...A ti bi da biraš? E, ne može!
A sa prirodnim silama redovno piješ kafuZato što ga nikada nisam video niti razgovarao sam njim čak ni dok sam bio vernik. A da ne govorimo o tome da su prvi ljudi obožavali prirodne pojave, onda bogve i boginje, i sada veruju u ovog koji postoji u hiljadu varijanti.
ko će da mi zabrani? imam slobodnu volju da biram ono što mislim da je korisno za mene...
Mogu bar da ih vidim i osetim.A sa prirodnim silama redovno piješ kafu
Бирање трешања или потискивање доказа је логичка грешка која настаје када се пажња скреће само на појединачне случајеве или податке који потврђују одређени аргумент или позицију, док се занемарује знатан број свих осталих релевантних података и доказа који могу да оповргну тај аргумент или позицију. Грешка се може користити случајно или намерно.ko će da mi zabrani? imam slobodnu volju da biram ono što mislim da je korisno za mene...