Gost 25.01.2004. u 03:42 - Razgovarate li.... #1 ...otvoreno o svemu sa svojim partnerom? Da li ste potpuno iskreni ili ne?
LosStudent Primećen član Poruka 941 25.01.2004. u 03:44 - Razgovarate li.... #2 Kako mozes da postavljas pitanja kao gost, meni nije uspelo.
Gost 25.01.2004. u 03:50 - Razgovarate li.... #3 LosStudent: Kako mozes da postavljas pitanja kao gost, meni nije uspelo. Kliknite za proširenje... Kad se registrujes,u rubrici gde pise "uvek dodajte vas potpis", obelezis ne. Mislim, da je sada mozda vec kasno za to. :wink:
LosStudent: Kako mozes da postavljas pitanja kao gost, meni nije uspelo. Kliknite za proširenje... Kad se registrujes,u rubrici gde pise "uvek dodajte vas potpis", obelezis ne. Mislim, da je sada mozda vec kasno za to. :wink:
Gost 25.01.2004. u 03:55 - Razgovarate li.... #5 Pa vec si se registrovao.Od kud znam,mozda i mozes ponovo da pokusas.
Gost 25.01.2004. u 04:13 - Razgovarate li.... #7 Anonymous: ...otvoreno o svemu sa svojim partnerom? Da li ste potpuno iskreni ili ne? Kliknite za proširenje... Razgovaram uvek iskreno,ne volim da nesto krijem.
Anonymous: ...otvoreno o svemu sa svojim partnerom? Da li ste potpuno iskreni ili ne? Kliknite za proširenje... Razgovaram uvek iskreno,ne volim da nesto krijem.