Razboj

• Začetnik teme Začetnik teme Ras0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ras0

Zainteresovan član
Poruka
297
Treba mi razboj (za propadanja) za kucnu varijantu . Pisite mi ovde ako imate neku ideju , sliku , video ili bilo sta sto bi mi pomoglo. I ne zaboravite , nemam puno prostora tako da sto manje mesta zauzima.
Puno sam cackao po internetu i nasao nesto ovako:
Mislim da je lakse napraviti razboj kao sto je na onom prvom videu , a sigurno je i jeftinije .
Hvala ;)

:mrgreen:
4627-2-chairs-ver-4-copy.jpg

E i ja sam ovo razmisljao....Gde god da sam video prof. napravljen razboj, rucice su bile u V tj u A obliku.....Verovatno bolje pogadja i tako to.....

V šipka ti omogućava da menjaš širinu hvata, tj. da budeš pri vrhu ili pri kraju šipke, i tako menjaš uglove. Sa paralelnom ti uvek isto. Ne razmišljaju mnogo ljudi o tome. :)

V šipka ti omogućava da menjaš širinu hvata, tj. da budeš pri vrhu ili pri kraju šipke, i tako menjaš uglove. Sa paralelnom ti uvek isto. Ne razmišljaju mnogo ljudi o tome. :)

Ima li veze položaj ruke pri hvatu na pogađanje? Na paralelnim su ruke paralelno sa recimo pogledom napred a na A ili V su pod nekim uglom...
Ja ću napraviti to sebi kada budem imao gde da držim i biće iz 2 dela odnosno delovi koji se hvaraju rukama će biti odvojeni tako da ću moći da podešavam razmak kako budem želeo ;)

Back