razbibriga

Bob75

Obećava
Poruka
64
Devojke, sta vas najvise uzbudjuju kod muskarca na kojeg se lozite, a da moze biti registrovano jednim od 5 cula ( miris, ukus, vid, sluh, dodir) ?
Odaberite ili dodajte JEDAN.
shake, brada, usne, glas, mimika, pogled, oci, stas, miris, grudi, guzza, usi, hod, ...

S_K_V_O

Iskusan
Poruka
6.181
Pa dodir...

Ne moram ni da ga gledam, ni da ga mirisem, ni da ga slusam, a nekakav spektakularan ukus muskarca svakako ne mogu da ga osetim...ako je i pored nedostatka drazi za ostala cula tu dodir uzbudicu se garant.
To je prioritet, mada je lepo kad je sve to skupa upakovano sa ukusom sladoleda od vanile. :D

Posle dodira ide vizuelni utisak, pa miris, pa glas i ukus.

gost 94137

zmajka
Poruka
43.847
Danju ili nocu? :D
U krevetu ili van njega? :D
Uglavnom oci, pogled... ili glas...
A kad prodje faza posmatranja i slusanja, definitivno je presudan dodir! Glasam za culo dodira!!! ;-)
Jos ako ima dobru guzu, ramena... Uf!
Sta mi uradi razmisljanje na ovu temu... BROOKA!
Odoh da proverim jos jednom sta me to tacno uzbudjuje, pa vam javljam... :-D

B

Bliss

Gost
Bob75:
Devojke, sta vas najvise uzbudjuju kod muskarca na kojeg se lozite, a da moze biti registrovano jednim od 5 cula ( miris, ukus, vid, sluh, dodir) ?
Odaberite ili dodajte JEDAN.
shake, brada, usne, glas, mimika, pogled, oci, stas, miris, grudi, guzza, usi, hod, ...

miris....
...usta...mislim da sam zaljubljena u njegova usta i da ta zaljubljenost nikada nece proci...znam da glupo zvuci...ali sam zatekla sebe pre mesec da na kako 5 minuta buljim u njegova usta u sred autobusa i razmisljam kako su lepa... 8-)