Ravnopravnost zena i muskaraca

Наравно. Иако оне воле да врше интелектуалну гимнастику доказујући супротно.

Жену треба његовати, а не експлоатисати. Борбом за равноправност они постају предмет сурове експлоатације, науштруб женског права на здраву породицу.

Zaboravio si da spomenes emancipaciju kao kugu novog milenijuma, i seriju sexigrad... ah, da, i ono tvoju famoznu mudroS da muz treba da suptilno kreira zeni put kojim treba da ide. :lol:

Ovaj je bash kreno ono, brutalno. Prvo da li zhenama treba verovati, sad ravnopravnost, ako se ne zaustavi na verodostojnosti zhenskog orgazma odosmo svi u pomrchinu religijskih dogmi.

Meh, ravnopravnost je fail. Danashnje zhene nisu ravnopravne s mushkarcima, vetj iste ko mushkarci, zhenstvenost je izgorela u vatri jednakosti, emancipacija je dovela do zhena koje zhele biti mushkarci. Mozhda grijeshim.

Ahtun mislim da gresis :aha: uvek treba uzeti u obzir da nisu sve zene takve :think:

Elem sto se ravnopravnosti tice... veoma lepo pitanje, ali iskreno smatram da je ravnopravnost u Srbiji mit :lol:
U nekim drugim drzavama i postoji, ali u Srbiji veoma tesko... samo u maloj sachici brakova koje ja znam sam videla neku vrstu ravnopravnosti :roll:
Ali opet kolko ja vidim do sad nije objasnjeno sta se podrazumeva pod tim pojmom "ravnopravnost"? :think:

Ali opet kolko ja vidim do sad nije objasnjeno sta se podrazumeva pod tim pojmom "ravnopravnost"?
Rodna ravnopravnost po definiciji je jednaka zastupljenost, moć i učešće oba pola u svim sferama javnog i privatnog života.

U Srbiji je svakodnevna pojava da muškarac ubije devojku koja ne odgovara na njegovu ljubav, a ja bar ne znam za slučaj da je devojka uradila nešto slično. Muškarci su kroz istoriju odlučivali o državama, dok sa ženama to nije bio slučaj. Mislim da je potrebno mnogo više raditi na osvešćivanju samih žena na Balkanu, da bi se stvari zaista promenile po pitanju ravnopravnosti polova. Ako sama žena ne želi i ne insistira na ravnopravnosti - onda je neće ni imati. One koje traže ravnopravne odnose u privatnom i u profesionalnom životu uglavnom ih i dobiju, sa manje ili više muke doduše.

Ako sama žena ne želi i ne insistira na ravnopravnosti - onda je neće ni imati. One koje traže ravnopravne odnose u privatnom i u profesionalnom životu uglavnom ih i dobiju, sa manje ili više muke doduše.

E baš ovako mislim. Mogu da mi prosipaju šta hoće, ne interesuju me zatucane osobe bilo kog pola i ne želim ništa da imam s njima.

НАравно. Али равноправност се погрешно интерпретира, тако да представља један од најизманипулисанијих појмова данашњице.

Неки је схватају као једнакост, ато је потпуно дегенерично-

Када су у питању односи у породици, сваки мушкарац теба да тежи да оствари доминацију над женом, али на начин који је добар за саму жену, а прије свега породицу.

what a bulshit
jezivo :sad2:

Back