Ravnopravnost polova na bazenima

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Rodna ravnopravnost, golaći svuda...privatnost 0...ja ću da se indetifikujem kao Marsovac na osnovu svojih internih ubeđenja...da vidim kakva će mi prava dodeliti...

Nemački gradić se bori za ravnopravnost polova tako što je dozvolio kupanje u toplesu

Nemački grad Getingen postaće prvi u zemlji koji će dozvoliti kupanje u toplesu na svojim bazenima, što je mera usmerena na veću rodnu ravnopravnost, kažu gradski zvaničnici.
Mera će biti ograničena na vikende i važiće od 1. maja do kraja avgusta, rekli su gradski zvaničnici u četvrtak.
Ovom odlukom grad postaje lider u državi u vezi sa debatom o ravnopravnom tretmanu polova kako bi mogli da pokažu goli torzo u objektima za rekreaciju na vodi, poput bazena. U Nemačkoj je većina sauna mešovita, odnosno u njima istovremeno mogu da budu i žene i muškarci, a od svojih klijenata zahtevaju da budu goli iz higijenskih razloga.

Ova odluka gradskih vlasti motivisana je incidentom koji se dogodio prošle jeseni na jednom od bazena. Obezbeđenje je zamolio plivača, za koga je mislio da je žena, da pokrije grudi. Ali ta osoba je odbila jer se identifikovala kao muškarac i zbog toga joj je odbijen pristup instituciji.

Događaj je izazvao burnu debatu među gradskim zvaničnicima, koji su ove nedelje konačno objavili dozvolu za kupaje bez kupaćih kostima za sve. Međutim, rasprava na tu temu nije okončana.

Neki žale zbog odluke da se mera primeni samo za vikend.

Vezano za ' golaće'
Nekoliko godina zaredom godišnji odmor sam provodila u Beču.
Njihovo gradsko kupalište osim plaže na Dunavu ima bazene.

Travnjak uz Dunav, podeljenen je trščanom ogradom koja razdvaja nudistički deo plaže, ali kada plivate, vi plivate tik uz obalu gde su nudisti.
I oni plivaju uz vas.

Не знам за друге али мени комплетна голотиња није еротска нити ме саблажњава.
Али, ствар културе је испоштовати оне којима смета и поделити простор на начин који омогућава да свако изабере оно што му одговара.
Нудисти који захтевају права у мешовитим објектима нису ништа друго до егзибиционисти.
Али и обучени који виркају преко плота имају свој назив....

Zar nisu Nemci, Holanđani, Francuzi i drugi neki evropski narodi bili veoma otvoreni po pitanju nudizma i naturizma? Mislim odavno.
Nemci su na početku 20. veka imali neke proto-hipi pokrete koji su se bunili protiv industrijalizacije i odlazili na selo da šetaju goli te su delom inspirisali Hitlerov Nacional Socijalizam, ideologiju zdravog tela, zdravog duha i to.

Ovi trendovi izgleda kruže kao moda i ciklično isplivaju na površinu i ljudi nikako da dođu do koncenzusa, jel prihvatljivo ili ne?

Vezano za ' golaće'
Nekoliko godina zaredom godišnji odmor sam provodila u Beču.
Njihovo gradsko kupalište osim plaže na Dunavu ima bazene.

Travnjak uz Dunav, podeljenen je trščanom ogradom koja razdvaja nudistički deo plaže, ali kada plivate, vi plivate tik uz obalu gde su nudisti.
I oni plivaju uz vas.
I jel ima nešto novo?

Podržavam još veću ravnopravnost žena, što se mene tiče mogu i gologuze da se kupaju.
Ne bi se ti kupao u speedo kupaćem, pa nek ode Kosovo, Metohija gratis

Kad je seljana po BG-u saznala za "deo na Adi" počeli masovno da izigravaju ginekologe i urologe sa bezbedne daljine. Jedino paze da ih drugi voajer ne vidi...

Koja zenska logika....ravnopravnost izmedju muskih sisa i zenskih sisa...
Pa posle kazite da je umri muski zenomrzac sto takve zenske umove zove debilkama....
A uopste mi ne smeta sto ih je 99% ako ih je toliko..

Sakriveni detalji su zbog erotskog znacaja koji imaju na isti i na suprotan pol...
A ne zbog uzdizanja zena da su erotskije jer imaju tri mesta za erotiku....a muskarci samo dva...

A druga je stvar da li ce se nudizam dozvoljavati ili ne...to nema veze sa ovim...
Niti ima veze da li ce neko reagovati na gole sise ili nece...

Ima ona prica, koja je istinita i cesta....
Gledas me u sise...
Ne gledam
Eto sad si pogledao
Pa kad me pitas
Ma samo sam cekala da vidim kad ces pogledati.
A ti bi da te ne pogledam uopste...
Pa ne u sise....
Stvarno ne zelis da te gledam kao zensko...
Pa zelim

E sad vic....bilo gde u ovom tekstu zensko moze prekinuti dijalog i reci muskarcu , seljaku jedan....
Samo sto ce vremenom dijalog dolaziti sve vise do kraja...

A kontra vic....

Jesi ti gej...
Nisam
Pa nisi me nijednom pogledao a nisi nijednu drugu devojku...
Kako nisam pa gledam te....
Ne gledas me kao zensko.
Mislis ne gledam te dugo u oci , u sise i dupe...
Pa da...
Cekam da se uzelis pa da te pogledam....
Zezas me
Naravno da te zezam.
Hajdemo u mrak da te bolje pogledam...

Sto se tice golotinje, ja zahtevam samo situaciju da mogu sa majcom u bazen, ako pregorim....i da rasteraju cigane koji pisaju namerno u bazen...a verujem da ih ima i u Becu, pa ti isti cigani su i u BG....

A kako misle da im bazen ostane rated 12+ ako dozvole gole sise....?

Back