Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Hajde sada ozbiljno i zamolio bih muškarce da se suzdrže od nedoličnih komentara prema ženama i sa malo više poštovanja da razgovaramo. Temu otvaram na pdf-u Žene jer da sam to učinio na muškarcima, pala bi pljuvačina (verovatno).
Ok, hajde devojke i momci koji čitaju, gde se razilazimo u mišljenjima? Gde vi devojke osećate neravnopravnost u odnosu sa nama muškarcima? Da li mi zaista imamo takve benefite u društvu da je nepravda velika te postoji feminizam. Evo, ja sam otvoren za svako vaše razmišljanje o kojem možemo razgovarati. Nemojte samo biti pristrasne gde ste samo vi u nepovoljnoj situaciji, uzmite u obzir i situacije gde žene imaju benificije.
Evo pitanja koje bih ja postavio za početak diskusije:
- Šta je to zbog čega mislite da muško uvažava veće privilegije od žena?
- Da li žene imaju veće privilegije u nekim oblastima društva?
- Kako rešiti konflikte radi postizanja ravnopravnosti? Kako voditi racionalan dijalog ako neka od strana nije voljna da sasluša?
- Da li je feminizam dobar odgovor na neravnopravnost ili je kamen spoticanja u ostvarivanju istog?
Ok, hajde devojke i momci koji čitaju, gde se razilazimo u mišljenjima? Gde vi devojke osećate neravnopravnost u odnosu sa nama muškarcima? Da li mi zaista imamo takve benefite u društvu da je nepravda velika te postoji feminizam. Evo, ja sam otvoren za svako vaše razmišljanje o kojem možemo razgovarati. Nemojte samo biti pristrasne gde ste samo vi u nepovoljnoj situaciji, uzmite u obzir i situacije gde žene imaju benificije.
Evo pitanja koje bih ja postavio za početak diskusije:
- Šta je to zbog čega mislite da muško uvažava veće privilegije od žena?
- Da li žene imaju veće privilegije u nekim oblastima društva?
- Kako rešiti konflikte radi postizanja ravnopravnosti? Kako voditi racionalan dijalog ako neka od strana nije voljna da sasluša?
- Da li je feminizam dobar odgovor na neravnopravnost ili je kamen spoticanja u ostvarivanju istog?