RAVNODUSNOST

Ne posecujem svadbe i sahrane, ne volim te masovne manifestacije licemerja i ne zelim da svoje emocije prosipam pred onima koji ih posle prepricavaju. Jedino sto moze da me potrese je decija patnja. Prema deci imam potpuno poseban odnos.

Emocije dece su najcistije na svetu i samo me one pomeraju, radujem se sa njima i placem sa njima, nebitno da li je u pitanju moje dete ili ne.

I sada me povodom Bozica ocekuje jos jedna tura cestitanja. S obzirom da slavimo Svetog Nikolu u razmaku od dvadesetak dana razmenjujemo cestitke za:slavu, novu godinu, Bozic, srpsku novu godinu i to mi je toliko debilno da ne mogu da opisem. Zaista volim svoje bliznje i zaista im zelim sve najlepse ali mrzim iz dna duse da im to saopstavam telefonom. SMS mi je ok, i to ne povodom sva cetiri praznika vec za neki po izboru ;)
Moja mama smatra dasam drvena i hladna :roll:
Kako se nosite sa NAJLEPSIM ZELJAMA.

I:
Kako se nosite sa NAJLEPSIM ZELJAMA.

najviše volim mini najlepše želje.........ali volim i klasične.....nije problem da pojedem 100gr. iz cooga.....
.postavili na ljs-u....neku tabelu po kojoj imam 200 grama više po centimetru visine...pa ću morati da povedem račoona......nisam ravnodoošan prema najlepšim željama.....

Na sahranama ne placem glasno,ne dramatizujem,ali jasno se vidi kako se osecam.Umem samo da se kontrolisem.Na svadbama i ostalim veselim ''manifestacijama''ponasam se u zavisnosti od amosfere.Ali umem za sebe da kazem da sam vrlo cesto drvena.Mislim tako se ponasam kao da to nista ne dopire do mene.A sto se tice cestitanja-pa iskreno ponekad me mrzi,ali najvise mi nedostaju one prave cestitke koje se salju postom.To bih volela da posaljem i dobijem.Ovo SMS,mail,itd........nije to to...

ja volim NAJLEPSE ZELJE
tj. predstvlja ,mi izazov da napravim dostojnu cestitku, spotitj, sms...whatever, samo da nije klishe :)
I naravno, nema Bet puno rodbine, pa je sve kudikamo opustenije & veselije - prijatelji bwe!

Back